web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google
Régebbi írások Kategória alapján: Swinger Klubok itthon

Ember ki ide belépsz, hagyj fel minden erénnyel…

Swingerforyou swinger klub

Magyarországon a swinger ma divat, és talán az a szórakozási forma, amit a legtöbb félreértés övez. A SWINGERFORYOU SWINGERKLUB-ot olyan tapasztalatok alapján hívjuk életre, amelyeket hosszú évek alatt hallgattunk vendégektől, a közreműködésemmel működtetett klubokban, vagy vendégként tapasztaltunk meg, mi az amit szeretnek, és mi az amit kimondottan idegesítőnek találnak a vendégek a hazai, és a […]

Valami új és valami más

sdc-swinger

Érdeklődve olvastam a megkeresését az SDC Swinger klubnak. Az oka legfőképp az volt, hogy valami mást, valami olyat terveznek ami lehet nálunk nagyon sikeres. Zártabb, meghívásos, privát swinger klub. Ugye milyen jól hangzik ?

Klubhelyzet – határon túl, és innen

klubhelyzet

Bizonyára, aki figyeli a swingeres világot, feltűnt hogy a múlt év végére több új klub is nyílt. Ezek az új helyek egyben konkurenciát is jelentenek a már régebbieknek, de színt, újdonságot is visz ebbe a közegbe.

La dolce vita, avagy bemutatkozik a Martini Swingerklub

Martini Swinger Klub, Budapest

Örömmel írom ezt a cikket, valahogy még mindig az éjszakai élmények hatása alatt vagyok. A szokásos objektív bemutatóra készültem, ám álljon itt most élménybeszámoló.

Nőkről és férfiakról

Nőkről és pasikról

Tisztelt SwingerCafe olvasó! Nem tartozom a nagy írók közé de úgy érzem meg kell osztanom veletek pár dolgot. A 30-as éveim végét járom és jutott az életből jó-rossz bőségesen. Így klubokból is voltam olyanban ami már bezárt, és olyanban is amit átneveztek hogy majd jobb lesz talán. És természetesen pár most működő klubban is. Amiről […]

Klubhelyzet – összefoglaló

swingerklub osszefoglalo

Előszó : Ma meglepődve olvastam a mailjaimat. A sok szülinapi köszöntés mellett két olvasónk összefogott és megírták röviden összefoglalva klubos tapasztalataikat. Kis ajándéknak szánták, mit mondjak jól esett. Mivel várhatóan nem mindenkinek fog tetszeni a leírt vélemény, a szerzők maradnak az én titkom. Nem azért mert félnek a kritikától vagy más véleményétől, nem erről van […]

Bemutatkozik a Fantasy Swinger Klub

Fantasy Swinger Klub

Klubunk Piliscséven 2011. Július 1.-jén megnyitotta kapuit a swinger iránt érdeklődő párok, szóló hölgyek- , és úrak részére. / Utóbbiakat korlátozott számban, előzetes bejelentkezést követően tudjuk fogadni./ Célunk, hogy kellemes, színvonalas helyet biztosítsunk számotokra, családias környezetben, ahol jól érzitek magatokat, egymást, esetleg másokat, és új élményekkel gazdagodva térhessetek haza.

„Lila Álom”, a legújabb Swinger-club!

lila-alom

A legújabb swinger klub bemutatkozik. Budapesttől mindössze 35 km-re, a Csepel-sziget déli részén!

Rávettem a férjem a swingerre – nem bánta meg!

ravettem a ferjem

Az előzőekben megosztottam veletek, hogyan jutottunk el az első elgondolástól a klublátogatásig. Azóta, már közel egy év telt el, s nagyjából havonta teszünk látogatást.

Intimitás, swinger – a megszokottól némiképp eltérően

swinger-maskepp

A BLISS Initmitás Központ szolgáltatásai az intimitás témakörére épülnek, és a terápiáktól a rituálékon és érzéki masszázsokon át egészen az érzéki játékokig terjednek.

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 27. szerda, 13:37
  napos
  napos
  16°C
  Szelek: 29 km/h NW
  Előjelzés 2015. május 27. szerda
  nappal
  Főleg felhős
  Főleg felhős
  17°C
  éjszaka
  Részben felhős, záporokkal
  Részben felhős, záporokkal
  8°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls