web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Szexi lányok

Szerző : - 2011.szept.12. Kategória : Nöi napozó
Cimkék:

Interaktív: Nincs hozzászólás

Elég gyakran szoktam férfi magazinokat olvasgatni. Valahogy jobban érdekelnek mint a női magazinok. A hogyan pasizzunk és ha sikerrel jártunk, utána hogyan koptassuk le azért, hogy újra pasizhassunk téma nekem nem jön be. A férfi magazinok témái ennél sokkal színesebbek, remek interjúk, sport, autók, kütyük, szóval inkább lekötnek, mint az aktuális divattrend meg a műkörmök. Csak hát az kb.3. oldal, az ne lenne ! Tudjátok melyik ? Hát az, ahol a főszerkesztő válaszol az olvasói megkeresésekre.

Ezeknek az írásoknak a fele gyakorlatilag kívánságlista, mármint arról szól, kiket szeretnének látni a férfi olvasók lehetőleg anyaszült pucéran a magazinban.

Ezt muszáj kihagsúlyoznom, ugyanis volt szerencsém olyan levelet is olvasni, amiben az uraság azt reklamálta, hogy az illető celeb hölgy, mellesleg színésznő, hogy képzelte azt, hogy bugyiban pózolt, mert hogy így nem látszódott a puncija.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

Átolvastam a férfiak kívánság listáit, hát döbbenetes. Az, hogy izlések és pofonok, már akkor elrendeztem magamban, mikor rekord példányszámot adtak el abból a kiadásból, amelyben Cini mutatta meg bájait kb. 50 évesen. Néhány név viszont gyakorlatilag sokkolt. Nem azért, mert az illető hölgy nem csinos, hanem azért, mert az egész lényével soha okot nem adott arra, hogy bárkiben is felmerüljön az ötlet, mi lenne a címlaplánykodna.

Neves színházi színésznőkről és tévés műsorvezetőnőkről beszélek, akik nem ilyen jellegű népszerűségre vágynak, női önbizalmuk pedig kellő képpen rendben van és nincs szükségük ilyen jellegű megerősítésre. Csak hát egyesek úgy vélik, nekik joguk van ahhoz, hogy bárkit meztelenül láthassanak és hogy jön az illető hölgy ahhoz, hogy az ilyen ajánlatokat visszautasítsa és ezzel megfossza a férfi társadalmat ettől az élménytől.

Hiába van az országnak legalább 50 olyan modellje, aki életvitelszerűen vetkőzik , az kérem már unalmas és Kossuth-díjas színművésznőnél alább már nem is adják, a többszörös világ, -és olimpiai bajnok kajakozó nőnkről már ne is beszéljünk.
Azt, hogy a férfiak manapság olyanok amilyenek, már többször kifejtettem. Naná, hogy szerintük mi, nők vagyunk ebben hibásak, szerintünk meg ők, hát ez olyan mint a tyúk meg tojása, sosem fog kiderülni, mi volt előbb és mi minek az oka illetve következménye, de nincs ez így rendjén, annyi biztos.

Nincs rendjén, mert hatása van a nőkre is. Már csak azért is, mert a nők mióta világ a világ, a férfiak igényeinek próbálnak megfelelni. Manapság már nem erény a tudás, a szorgalom, a háziasság, vagy épp a gyermekszeretet, hanem az a fontos, hogy legyen minél szexibb és bevállalóssabb az asszonyka. Mivel a magyar válási statisztikák döbbenetesek, gyanítom, nem ezek a tulajdonságokon múlik egy életre szóló párkapcsolat.

A címlaplányok etalonná válása más problémákat is felszínre hozott. Soha nem láttam még ennyi testképzavaros fiatal nőt, akiknek legfőbb életcéljuk, hogy szépek legyenek, bármi áron. Virágzó biznisz a plasztikai sebészet, azt sugallva, hogy amit a teremtő nem adott meg, jó pénzért könnyedén helyrehozható, illetve olyan lehet, amilyet csak szeretnél. Ilyenkor szívem szerint megmutatnám ezeknek a nőknek, hogy is néznek ki ideáljaink a való életben. Az interneten bárki rákereshet olyan képekre, melyek az álom-nőket a maguk hétköznapi valójában mutatja. Mondanom sem kell, hogy rájuk sem lehet ismerni. Megjegyezném, egy átlagos magyar nő legrosszabb perceiben sem tud olyan borzalmasan kinézni, mint némelyik sztárocska reggeli kávézás vagy bevásárlás közben.

Az ilyen képek láttán persze megdöbbenünk, nem hiszünk a szemünknek. Azt már nagyjából tudjuk, mire képes a photoshop, de az még mindig nem fér az egyszeri nő fejébe, hogy lehet az, hogy egy lepukkadt, leginkább takarítónőre emlékeztető ünnepelt színésznőből hogyan lesz egyik pillanatról a másikra vörös szőnyegen vonuló díva.

Na ehhez már kell egy csapat, úgy kb. 10 fős, élén a menedzserrel, aki tisztában van a határidővel. Szervezett munkával akár 2 hét alatt gatyába rázzák a lepukkadt celebkét, aki aztán a „jelenés „ után, ott folytatja, ahol abbahagyta, magyarán ember módjára próbál élni és legfőképpen enni. Egyszer végig olvastam Claudia Schiffer napi menűjét. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán lábra tudott állni. Annyit elárulok, reggelire 2 szem szőlőt ehetett a szerencsétlen. Na ja, valamit valamiért.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

No de milyen áron ? Megéri vajon ? Nem hiszem.
Hogy Csernus dokit idézzem: Mitől jó nő a jó nő ? Van tartása és kisugárzása. Akkor sem pózol tökpucéran egy havilap borítóján, ha egy fél országnyi férfi követeli, nem tömeti ki a melleit, pedig párja szerint úgy sokkal jobban hasonlítana Pamela Andersonra, élvezi az életet és legfőképpen azt, hogy NŐ, nem pedig álom-nő.

Vajon miért van szükségük a férfiaknak álom-nőkre ? Mert az álom-nő pontosan olyan, amilyennek ők akarják látni és különben is, álmodozni jó. A valóság azonban más. Sokkal hétköznapibb, szürkébb, viszont megélhető.

Uraim ! A választás az Önök kezében van ! Mi NŐK itt vagyunk, itt lent a földön, csak le kéne már szállni.

“Les Dessous Chic”
H&M Magazine, Winter 2009
photographer: Terry Richardson
Maryna Linchuk

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=8944

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

Hozzászólás


hét + 8 =

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Hasonló témák

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • oregzso, Férfi -

  Mi egy teljesen hétköznapi házaspár vagyunk,párommal hölgyet illetve párt keresünk,álmaink és vágyaink kielégítésére.Még kezdők vagyunk ezen a téren, bár évek óta próbálkozunk.

 • Kaba, Pár - Budapest

  Még csak ismerkedünk az életformával...

 • Butterfly2532, Pár - Budapest

  Sziasztok! Csinos, ápolt párként ismerkednénk hozzánk hasonló párral, vagy lánnyal.

 • szerelmespar, Pár - Budapest

  Kizárólag párokkal ismerkedünk! A swingerezés szerintünk nem arról szól, hogy mindenki azonnal csak a másik párjával szexel, hanem benne van a közös kényeztetés, a saját párral szeretkezés, és ha mindenki nyitott rá, természetesen a párcsere is. A szex nálunk érzéki odafigyelés, önzetlenség, és semmiképpen sem sportteljesítményű \"reszelde\". [A lány bi hangulatfüggően O.K.] Járunk klubba, de szívesen találkozunk négyesben is. Utóbbi esetben természetesen az ágyhoz vezető út egy kávézáson keresztül vezet, nehogy az ágy mellett derüljön ki, hogy nincs meg a négy szavazat. :) Helyünk nincs, de épp elég órákra bérelhető lakás van Budapesten. Ha ti is így gondolkodtok erről, alkatban és korban összeillőnek éreztek és szimpatikusnak találtok minket, kérjük írjatok. (Az egy valós közeledés, nem csak egy odavetett, bepróbálkozó kacsintás.) Levélre mindenképpen válaszolunk, kacsintásra csak akkor, ha nálunk is megvan a két szavazat. Mi nem dohányzunk, örülnénk, ha ti sem, de legalább csak keveset. Jogos igénynek tartjuk, hogy a lányok is szeretnének fotót látni a pasikról! Sajnos igen elfoglaltak vagyunk, ezért vagy budapestiek legyetek, vagy Pestre járók, mert nekünk nem nagyon van időnk utazni.

 • riply, Férfi - london

  swingeben tapasztalt farfi keres baratnot

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2014. november 28. péntek, 20:00
  Záporok
  Záporok
  0°C
  Szelek: 7 km/h ENE
  Előjelzés 2014. november 28. péntek
  nappal
  Jegeseső
  Jegeseső
  2°C
  éjszaka
  Eső és havazás
  Eső és havazás
  1°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls