web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Szexi lányok

Szerző : - 2011.szept.12. Kategória : Nöi napozó
Cimkék:

Interaktív: Nincs hozzászólás

Elég gyakran szoktam férfi magazinokat olvasgatni. Valahogy jobban érdekelnek mint a női magazinok. A hogyan pasizzunk és ha sikerrel jártunk, utána hogyan koptassuk le azért, hogy újra pasizhassunk téma nekem nem jön be. A férfi magazinok témái ennél sokkal színesebbek, remek interjúk, sport, autók, kütyük, szóval inkább lekötnek, mint az aktuális divattrend meg a műkörmök. Csak hát az kb.3. oldal, az ne lenne ! Tudjátok melyik ? Hát az, ahol a főszerkesztő válaszol az olvasói megkeresésekre.

Ezeknek az írásoknak a fele gyakorlatilag kívánságlista, mármint arról szól, kiket szeretnének látni a férfi olvasók lehetőleg anyaszült pucéran a magazinban.

Ezt muszáj kihagsúlyoznom, ugyanis volt szerencsém olyan levelet is olvasni, amiben az uraság azt reklamálta, hogy az illető celeb hölgy, mellesleg színésznő, hogy képzelte azt, hogy bugyiban pózolt, mert hogy így nem látszódott a puncija.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

Átolvastam a férfiak kívánság listáit, hát döbbenetes. Az, hogy izlések és pofonok, már akkor elrendeztem magamban, mikor rekord példányszámot adtak el abból a kiadásból, amelyben Cini mutatta meg bájait kb. 50 évesen. Néhány név viszont gyakorlatilag sokkolt. Nem azért, mert az illető hölgy nem csinos, hanem azért, mert az egész lényével soha okot nem adott arra, hogy bárkiben is felmerüljön az ötlet, mi lenne a címlaplánykodna.

Neves színházi színésznőkről és tévés műsorvezetőnőkről beszélek, akik nem ilyen jellegű népszerűségre vágynak, női önbizalmuk pedig kellő képpen rendben van és nincs szükségük ilyen jellegű megerősítésre. Csak hát egyesek úgy vélik, nekik joguk van ahhoz, hogy bárkit meztelenül láthassanak és hogy jön az illető hölgy ahhoz, hogy az ilyen ajánlatokat visszautasítsa és ezzel megfossza a férfi társadalmat ettől az élménytől.

Hiába van az országnak legalább 50 olyan modellje, aki életvitelszerűen vetkőzik , az kérem már unalmas és Kossuth-díjas színművésznőnél alább már nem is adják, a többszörös világ, -és olimpiai bajnok kajakozó nőnkről már ne is beszéljünk.
Azt, hogy a férfiak manapság olyanok amilyenek, már többször kifejtettem. Naná, hogy szerintük mi, nők vagyunk ebben hibásak, szerintünk meg ők, hát ez olyan mint a tyúk meg tojása, sosem fog kiderülni, mi volt előbb és mi minek az oka illetve következménye, de nincs ez így rendjén, annyi biztos.

Nincs rendjén, mert hatása van a nőkre is. Már csak azért is, mert a nők mióta világ a világ, a férfiak igényeinek próbálnak megfelelni. Manapság már nem erény a tudás, a szorgalom, a háziasság, vagy épp a gyermekszeretet, hanem az a fontos, hogy legyen minél szexibb és bevállalóssabb az asszonyka. Mivel a magyar válási statisztikák döbbenetesek, gyanítom, nem ezek a tulajdonságokon múlik egy életre szóló párkapcsolat.

A címlaplányok etalonná válása más problémákat is felszínre hozott. Soha nem láttam még ennyi testképzavaros fiatal nőt, akiknek legfőbb életcéljuk, hogy szépek legyenek, bármi áron. Virágzó biznisz a plasztikai sebészet, azt sugallva, hogy amit a teremtő nem adott meg, jó pénzért könnyedén helyrehozható, illetve olyan lehet, amilyet csak szeretnél. Ilyenkor szívem szerint megmutatnám ezeknek a nőknek, hogy is néznek ki ideáljaink a való életben. Az interneten bárki rákereshet olyan képekre, melyek az álom-nőket a maguk hétköznapi valójában mutatja. Mondanom sem kell, hogy rájuk sem lehet ismerni. Megjegyezném, egy átlagos magyar nő legrosszabb perceiben sem tud olyan borzalmasan kinézni, mint némelyik sztárocska reggeli kávézás vagy bevásárlás közben.

Az ilyen képek láttán persze megdöbbenünk, nem hiszünk a szemünknek. Azt már nagyjából tudjuk, mire képes a photoshop, de az még mindig nem fér az egyszeri nő fejébe, hogy lehet az, hogy egy lepukkadt, leginkább takarítónőre emlékeztető ünnepelt színésznőből hogyan lesz egyik pillanatról a másikra vörös szőnyegen vonuló díva.

Na ehhez már kell egy csapat, úgy kb. 10 fős, élén a menedzserrel, aki tisztában van a határidővel. Szervezett munkával akár 2 hét alatt gatyába rázzák a lepukkadt celebkét, aki aztán a „jelenés „ után, ott folytatja, ahol abbahagyta, magyarán ember módjára próbál élni és legfőképpen enni. Egyszer végig olvastam Claudia Schiffer napi menűjét. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán lábra tudott állni. Annyit elárulok, reggelire 2 szem szőlőt ehetett a szerencsétlen. Na ja, valamit valamiért.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

No de milyen áron ? Megéri vajon ? Nem hiszem.
Hogy Csernus dokit idézzem: Mitől jó nő a jó nő ? Van tartása és kisugárzása. Akkor sem pózol tökpucéran egy havilap borítóján, ha egy fél országnyi férfi követeli, nem tömeti ki a melleit, pedig párja szerint úgy sokkal jobban hasonlítana Pamela Andersonra, élvezi az életet és legfőképpen azt, hogy NŐ, nem pedig álom-nő.

Vajon miért van szükségük a férfiaknak álom-nőkre ? Mert az álom-nő pontosan olyan, amilyennek ők akarják látni és különben is, álmodozni jó. A valóság azonban más. Sokkal hétköznapibb, szürkébb, viszont megélhető.

Uraim ! A választás az Önök kezében van ! Mi NŐK itt vagyunk, itt lent a földön, csak le kéne már szállni.

“Les Dessous Chic”
H&M Magazine, Winter 2009
photographer: Terry Richardson
Maryna Linchuk

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=8944

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

Hozzászólás


+ öt = 12

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Hasonló témák

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • hetes27es, Férfi - Budapest

  Keresem a kielégülést, ami hiányzik a mindennapjaimból. Érdekel a swinger világ, bevallom el tudnék képzelni olyan szituációt, ahol jól érezném magam ;)

 • aladar0, Férfi - Fülek

  Egy normális férfias férfi vagyok, aki imádja a szexet mindn formáját. Szeretem ha a partnereimmel a csúcsra jutni. Élveüük meg egymás adottságait.

 • Zsolessz, Férfi - Budapest

  Kezdő swingeres. Enyhe bi hajlammal keresem hölgy(ek) vagy párok társaságát. Kedves, őszinte, irányítható és jól alkalmazkodó vagyok.

 • agassi75, Férfi - Szentes

  Sziasztok Olyan lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését várom, akik szeretnének kellemes órákat eltölteni. Swinger klubba, magán partikra is szívesen megyek. Csongrád, Békés megyében rendszeresen tartózkodom, de részemről a normális távolság nem akadály, utazni tudok és szívesen utazok is.

 • Roli80, Férfi - Budapest XIII. ker.

  A második életembe szeretnek egy kis izgalmat belevinni...

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 4. hétfő, 19:03
  Főleg felhős
  Főleg felhős
  23°C
  Szelek: 11 km/h NNW
  Előjelzés 2015. május 4. hétfő
  nappal
  Változó felhőzet
  Változó felhőzet
  24°C
  éjszaka
  Változó felhőzet
  Változó felhőzet
  13°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls