web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Punci rulett

Szerző : - 2011.máj.17. Kategória : Testi mesék
Cimkék:

Interaktív: Nincs hozzászólás

A férfiak fixa ideája szerint a nők többsége úgy kőröz a pénztárcájuk felett, akárcsak valami áldozatát leső sasmadár. Az éremnek viszont – jelen esetben is – két oldala van, aki pedig vadászni indul, bizony ne csodálkozzon azon, ha puskaporos lesz a keze.
Az éjszaka tehát indul, a hölgyek már a tánctéren…
Uraim, kérem, tegyék meg tétjeiket!

A PÉNZ SZAGA
Aki azt mondja, hogy a pénz nem fontos, az hazudik. Legyünk bár nők, vagy férfiak, fiziológiai, biztonsági, s olykor még intellektuális szükségleteink kielégítéséhez is egyformán pénzre van szükségünk.
Nem ekörül forog ugyan a világ, anyagi helyzetünk mégis számos szempontból behatárolja a mozgásterünket, felállítva életünk keretét, meghatározva benne lehetőségeink számát, élményeink minőségét.
Vannak közöttünk szerencsésebbek és kevésbé szerencsések, olyanok, akik sosem vágytak sokra, mégis elégedettek, olyanok, akik tettek a céljaik eléréséért, most mégsem örülnek a sikerüknek, és olyanok is, akik a pénzre pusztán fizetőeszközként tekintenek.
Egy dolog azonban biztos, a pénz biztonságérzetet kölcsönöz a birtoklójának, hiszen talaján egzisztenciális stabilitás építhető fel, segítségével szabadon strukturálhatóvá válik az idő, s általa sokszor olyasmit is megkaphatunk, ami nélküle elképzelhetetlen volna.

LATENS PROSTITUCIÓ
Erősen kérdéses azonban a pénz és boldogság kapcsolata. Összefüggés minden bizonnyal van közöttük, bár nem feltétlen ok-okozati reláció mentén. A különbség egyénenként leginkább talán abban áll, hogy ennek a tulajdonképpeni csereeszköznek ki milyen hatalmat tulajdonít.
Szabadságot adhat, ahogyan tekintélyt is kölcsönözhet, de leginkább talán arra alkalmas, hogy általa információt közvetítsen arról, aki és ahogy azt használja.
Vannak dolgok, amiket pénzért egyszerűen nem lehet megvenni. Bizonyos érzések, érzelmek, élmények mesterségesen nem előállíthatók, hogy aztán lekerülve a futószalagról helyes kis dobozokba csomagolva a POS terminál előtt állva egy laza csuklómozdulattal megvásárolhatóvá váljanak.
Ellenben az illúzióját igenis megkaphatjuk, s kár volna tagadni, hogy ahol kialakul egy piaci igény, ott előbb vagy utóbb megjelenik az arra specifikus kínálat is.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

Férfi-nő viszonylatban azt mondhatjuk, időtlen idők óta létezik ez a fajta kapcsolat szexualitás és pénz között. Az persze más kérdés, hogy szeretünk nem beszélni róla, bár attól, hogy behunyjuk a szemünket, a jelenség még igenis létezik és továbbra is létezni fog.
Nincs azonban akkora különbség a szexért fizetni hajlandó férfi, és a magát áruba bocsájtó nő között. Mindketten a szükségleteiket akarják kielégíteni és mindketten hasznot hajtanak a másik igényeiből. Az pedig, hogy mi számít fizetségnek a szexért, olykor nem is olyan egyértelmű.
Vajon egy-két koktél a bárpultnál, már annak minősül? Egy drága vacsora, egy új ruha, egy a nyárba repítő egzotikus utazás fizetségnek számít? Vagy csak az a kurva, akinek a kezébe nyomják a pénzt?

VAGYON, DICSŐSÉG ÉS HATALOM
Az igazság az, hogy a férfiak szeretik megmutatni azt, amijük van, azt, amit már elértek az életben, hiszen az általuk birtokolt anyagi javakon keresztül önmagukról adnak információt. Csodálatra vágynak, elismerésre, a siker érzésére, s aztán meglepődnek, ha egy nőt jobban érdekel a farzsebük tartalma, mint az ember a méregdrága öltöny mögött.
Mindez nem jelenti azt, hogy bármely nő megnyerhetővé válna pusztán az anyagiaknak köszönhetően, de az tény, hogy többségüknek imponál a férfi magabiztossága, mely pedig leginkább az általuk megszerzett javaknak a függvénye.
Egy férfi a pénzen keresztül méri le saját sikerességét és eredményességét, nem róható fel tehát, ha bizonyos nők ugyanezt a metódust követik.
Ha tehát felveszed a legszebben vasalt inged, hozzá a drága karórád és frissen borotvált arccal a bárpultnál ülve, alfahímként kémleled a táncoló női tömeget, ne csodálkozz azon, ha épp egy olyan nő nézz majd vissza rád, akit az anyagi biztonság iránti vágyon kívül más egyéb nem hajt feléd.

Legyünk őszinték, lehet valaki kurva akkor is, ha nem ismerteti előre a tarifát!
Izgalmas nőként tekeri előtted a csípőjét, dobálja a haját és érzékien csücsörítve szürcsöli az italt, amit veszel neki. Később cserfes mosollyal huppan be melléd a taxiba, s még másnap reggel is lázasan fonja körül a tested a csókjaid szomjazva.
Aztán jönnek a játszmák, a hízelgés és bújás, érzelmi manipuláció és befolyás, míg végül ráeszmélsz, valójában nem is Te vagy, akit szeret, csupán az élet, melyet melletted élhet.
Vannak aztán, akik ebből nem csinálnak titkot. Ők azok a férfiak, akikre rápillantva senkiben egy szemernyi kétely sincs afelől, minek köszönhetik oldalukon a fiatal, gyönyörű párjukat. Egy ilyen kapcsolatban kimondatlanul is nyílt lapokkal játszanak a felek és mindenki jól jár – már ami a szükségleteiket illeti.

Szeretünk azonban megragadni az ehhez hasonló kirívó esetek szintjén. Pedig a világ nem fehér vagy fekete, s a határvonalak sem annyira egyértelműek, ahogyan azokat időnként látni véljük. Mégis hajlunk a sarkításra, a túlzásra és általánosításra, így alakulhatott ki mostanra az a kép a nőkről, hogy a pénzen kívül más egyéb nem is érdekli őket egy férfiből.

A SZERETHETŐ NŐ
Pedig az igazság az, hogy a figyelem, az őszinte érdeklődés, a csodálat és a mély vágyódás kifejezései sokkal többet jelentenek a számunkra, mint bármilyen tárgy.
Ha nem bekebelezni akarod a nőt, hanem fokozatosan megnyerni őt magadnak, akkor nagyobb valószínűséggel bukkansz egy olyan képviselőjére a nemnek, akit Te magad fogsz érdekelni, nem pedig az életkörülmény, melyet esetleg biztosítani tudnál a számára.
Két ember esetén két életvezetési forma, ill. életstílus találkozik egymással. Ideális esetben pedig ezek egészen hasonlóak lesznek. Ha egy kapcsolatban a felek között nincs jelentős vagyoni különbség, az anyagiakra vonatkozó élvhajhász szemlélet megjelenésének is kevés a valószínűsége, hiszen mindenki ugyanannyival tud hozzájárulni a megélt eseményekhez.
Illetve talán mégsem.
Egy férfitól ugyanis időnként igenis elvárható, hogy kifejezze törődését, megbecsülését, s akkor itt álljunk is meg egy szóra!
Mielőtt bárki azt hinné, hogy most jön a képbe a drága cipők, vagy nyaralás kérdése, annak elmondanám, hogy bármi, ami a pár női fele számára jelentőséggel bír, megfelelő eszköz lehet erre a célra.
Ha reggelente szeret sokáig durmolni, kaphatja a kávéját az ágyba. Ha este sokáig kell dolgoznia, megvárhatjuk a munkahelye előtt, hogy hazakísérjük őt. Ha lehangolt, meglephetjük napközben egy virtuális képeslappal vagy egy szerelmes üzenettel. Ha éjszaka sokat forgolódik, magunkhoz vonhatjuk őt és a karjaink között altathatjuk el.

Sokszor egyszerűbb beállítani egy csokor virággal, mint elgondolkozni azon, vajon mivel is szerezhetnénk igazi meglepetést vagy örömöt az általunk szeretet nőnek. Pedig a kreatív, pénzért nem kapható ajándékokat egy nő is többre becsüli, mivel tudja, hogy az biztosan neki szól.
Ám nem volnék teljesen őszinte, ha azt állítanám, olykor nem esik jól, mikor az imádottunk elvisz bennünket vacsorázni, ezzel mentesítve bennünket a főzés terhe alól, valamint kimozdítva kapcsolatunk szekerét a mindennapok megszokottságából. Vagy épp nem esik jól, ha megrendeli a neten azt a könyvet, amire olyan régóta vadászunk.
Tény, ezeknek már igenis van anyagi vonzatuk, elsődlegesen mégsem a pénzről szólnak. Van mögöttes tartalmuk, mondanivalójuk arról, aki adja őket és arról is, aki kapja.
Az igazság az, hogy bár a párválasztás olykor valódi hazárdjátéknak tűnik, tudatos döntéseinkkel igenis befolyásolhatjuk azt, végül melyik mezőn áll meg az a bizonyos golyó.
Az élet rulett asztalánál helyet foglalva ugyanis csak rajtunk áll, hogy azzal, akire a tétünket tettük, végül nyerünk-e vagy pedig veszítünk…


Írta: Völgyessy Véda

Nem minden Véda céda! Vagy mégis?!

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=6905

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

Hozzászólás


9 + = tizenhat

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • K_I, Férfi -

  Szeretek ismerkedni, ezen fajtáját is ki kell próbálni ... egyetlen hibám, hogy imádom a Női nemet, de az igent még jobban :)

 • nlaci2002, Pár - Budapest

  Swinger életmódot kipróbálni vágyó páros.

 • szosy0413, Férfi - Vác

  ...

 • ferfi39, Férfi - Budapest II. ker.

  Nőt vagy párt keresek...

 • roni37, Férfi - budapest

  37 eves bpesti srac vagyok,kedves,aranyos,apolt.

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 28. csütörtök, 01:42
  Tiszta
  Tiszta
  11°C
  Szelek: 4 km/h NE
  Előjelzés 2015. május 28. csütörtök
  nappal
  Részben napos
  Részben napos
  19°C
  éjszaka
  Tiszta
  Tiszta
  7°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls