web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Tökéletes punci forma

Szerző : - 2010.nov.18. Kategória : Pasik és Csajok
Cimkék:

Interaktív: 19 hozzászólás

Ahány nő annyi punci. a mondás igaz. Mióta van az internet olyan hatalmas mennyiségű puncit találhatunk ami ezelőtt elképzelhetetlen volt. Szererencsére mindenkinek más és más fazon forma tetszik.

Aki nincs megelégedve a formával annak is van ma már lehetősége szeméremajak plasztikára akár itthon is. Amerikában már nagyon sokan gazdagodtak meg a punciszobrászatból.

Denevér

A denevér kategóriához az a punci típus tartozik, melynek szeméremajkai, olyannyira nagyok, és lazák, hogy az ember azt hinné, hogy mindjárt önálló életre kel, és megszólal. Látványa nem a legesztétikusabb, a férfiak többsége nem kedveli ezt a típust.

Hamburger

Mindenki látott már hamburgert, akkor nem kell sok képzelő erő, ahhoz hogy tudjuk, hogyan nézhet ki egy hamburger kategóriás nemi szerv. A hamburgerból, mindig kilóg a saláta, a husi, a paradicsom és sok más minden. Nos, hát pontosan így néz ki ez a típusú punci. Azzal a különbséggel, hogy itt nem saláta és felvágott kandikál ki, hanem különböző alkatrészek, melynek látványától a férfiak kimenekülnek a világból.

Kisbaba

Csupasz, rózsaszín, tisztaságot sugároz. Csupán, az vele a probléma, hogy formátlan, fejletlen. A barbi babákon látni hasonlót, a két lábuk között nincs megformázott, élethű nemi szerv, csupán egy háromszög. Ilyesmi a kisbaba kategóriájú punci, alig látszik álló helyzetben. Azonban ezt a típust már jóval többen kedvelik, mint az előző kettőt.

Tevepata

Szűk nadrágot viselő hölgyek jellegzetes formája. A nadrág “kellemesen” bevág a nemi szervbe, és kialakul a tevepata forma. Jellemzője: az óriás szeméremajkak.

Husis

Végül, de nem utolsó sorban következik a férfiak ideálja, a husis punci. A szeméremajkak sem túl nagyok, sem túl kicsik, a nagyajkak tökéletesen takarják a kisajkakat. Az a méret, és forma, melyért minden férfi megőrül. Nem mozog, ha fúj a szél, nem lógnak ki belőle darabok, egyszerűen husis és esztétikus.

Mindezek a típusok egyébként megtalálhatók egy puncikkal foglalkozó honlapon, ahol azért jóval részletesebb leírást, illetve képeket kaphat a látogató, különböző kategóriákban.

A kérdés persze ezek után adott: kinek milyen punci a nyerő? (Ha esetleg újabb típusba botlott az elmúlt időben, ne tartsa vissza magát, ossza meg velünk a felfedezését!)

Íme néhány minta a vizuális szemléltetéshez.

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=2255

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

19 hozzászólás érkezett A cikk címe : “Tökéletes punci forma”

 1. Szeretem a sokféle puncit nezni a neten

 2. ZOZO

  Sziasztok.
  Figyelmesen végigolvastam a hozzászólásokat, és elképedtem. Nem csodálom, csak nem értem, hogy egynéhány pasi hogy meg tudja magát játszani. Ócsárolják azt a gyönyörűséget, és a másikat istenítik. Az a véleményem, akik ezt teszik, még nem láttak eleget, valószínű csak 1-2 punci illatát érzeték. ( Abból az első, melyre már nem is emlékszik )
  Szerintem a pár évtizede menő – bikini vonalhoz igazított – szőrös muff, a fazonírozott, a jelképesen szőrös, és a csupasz egyaránt szép tud lenni. Többen azon a véleményen vannak, az nagyban függ a helytől, az adott szituációtól, és a személytől, hogy éppen milyenre vágyunk. Kapcsolat teremtéseim során sosem filóztam azon, kinek milyen a puncija? Olyan amilyen, és úgy volt a jó. Mivel nem voltak igazán tartós kapcsolataim ( a számok mellőzése nélkül) higgyétek el, sokat láttam, szinte mindet ízleltem, és szépek-finomak voltak. Egy kivétel volt, amikor húztam az orrom, de ez higiénia kérdése volt, nem a látványé.Lehet, hogy a salátának, vagy lepkésnek nevezett pina egyeseknek nem szép, de valószínű ők olyat még nem nyaltak, és nem volt bennük a farkuk. Leírhatatlan élmény, amikor húzod ki a farkad – kedves tapasztalatlan pasi – és már kint lenne, de a saláta levél még mindig simogatja. Aki szereti a puncit, az szereti a szőrét is harapdálni, és az sem baj, ha egy – két szőrszál a szájadban marad. Akinek ez gusztustalan, az válasszon magának trendi kopasz pláza picsákat, ott ez a veszély nem áll fent. Igaz a punciján akadálytalanul siklik a nyelv, ami nagyon jó. A kopasz pinának is megvan a maga gyönyörűsége. A LÉNYEG, TISZTA ÉS ÁPOLT LEGYEN. Még valami, a finyás pasiktól között akik most fújjolnak csak annyit kérdeznék : szeretik az anál sexet? Igen? Oda dugják a kényes farkukat ahol a ……kijön? Erről ennyit.
  Hölgyeim, lányok! Ne aggódjatok, látatlanban mondom, IGENIS GYÖNYÖRŰ A TI PUNCITOK IS, és akinek nem tetszik, az nem érdemli meg.Hozzászólás


négy − = 2

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Hasonló témák

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • roni37, Férfi - budapest

  37 eves bpesti srac vagyok,kedves,aranyos,apolt.

 • ssipass, Pár - Budapest

  Párkapcsolat

 • Treffer, Pár - Jászberény

  Párokat keresünk, fogadni nem tudunk.

 • csicsi04, Férfi - Debrecen

  Fiatal, normális, átlagosnak tartom magam

 • ridersky, Férfi - Érd

  Normális, nem tolakodó férfi vagyok. Olyan hölgyet keresek, aki - hozzám hasonlóan - szereti a kellemes élvezeteket és a kölcsönös kényeztetést. Párhoz is szívesen csatlakoznék, de kizárólag csak hetero alapon.

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 24. vasárnap, 17:03
  Részben napos
  Részben napos
  22°C
  Szelek: 14 km/h NW
  Előjelzés 2015. május 24. vasárnap
  nappal
  Főleg felhős
  Főleg felhős
  22°C
  éjszaka
  Főleg felhős
  Főleg felhős
  13°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls