web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Tökéletes punci forma

Szerző : - 2010.nov.18. Kategória : Pasik és Csajok
Cimkék:

Interaktív: 17 hozzászólás

Ahány nő annyi punci. a mondás igaz. Mióta van az internet olyan hatalmas mennyiségű puncit találhatunk ami ezelőtt elképzelhetetlen volt. Szererencsére mindenkinek más és más fazon forma tetszik.

Aki nincs megelégedve a formával annak is van ma már lehetősége szeméremajak plasztikára akár itthon is. Amerikában már nagyon sokan gazdagodtak meg a punciszobrászatból.

Denevér

A denevér kategóriához az a punci típus tartozik, melynek szeméremajkai, olyannyira nagyok, és lazák, hogy az ember azt hinné, hogy mindjárt önálló életre kel, és megszólal. Látványa nem a legesztétikusabb, a férfiak többsége nem kedveli ezt a típust.

Hamburger

Mindenki látott már hamburgert, akkor nem kell sok képzelő erő, ahhoz hogy tudjuk, hogyan nézhet ki egy hamburger kategóriás nemi szerv. A hamburgerból, mindig kilóg a saláta, a husi, a paradicsom és sok más minden. Nos, hát pontosan így néz ki ez a típusú punci. Azzal a különbséggel, hogy itt nem saláta és felvágott kandikál ki, hanem különböző alkatrészek, melynek látványától a férfiak kimenekülnek a világból.

Kisbaba

Csupasz, rózsaszín, tisztaságot sugároz. Csupán, az vele a probléma, hogy formátlan, fejletlen. A barbi babákon látni hasonlót, a két lábuk között nincs megformázott, élethű nemi szerv, csupán egy háromszög. Ilyesmi a kisbaba kategóriájú punci, alig látszik álló helyzetben. Azonban ezt a típust már jóval többen kedvelik, mint az előző kettőt.

Tevepata

Szűk nadrágot viselő hölgyek jellegzetes formája. A nadrág “kellemesen” bevág a nemi szervbe, és kialakul a tevepata forma. Jellemzője: az óriás szeméremajkak.

Husis

Végül, de nem utolsó sorban következik a férfiak ideálja, a husis punci. A szeméremajkak sem túl nagyok, sem túl kicsik, a nagyajkak tökéletesen takarják a kisajkakat. Az a méret, és forma, melyért minden férfi megőrül. Nem mozog, ha fúj a szél, nem lógnak ki belőle darabok, egyszerűen husis és esztétikus.

Mindezek a típusok egyébként megtalálhatók egy puncikkal foglalkozó honlapon, ahol azért jóval részletesebb leírást, illetve képeket kaphat a látogató, különböző kategóriákban.

A kérdés persze ezek után adott: kinek milyen punci a nyerő? (Ha esetleg újabb típusba botlott az elmúlt időben, ne tartsa vissza magát, ossza meg velünk a felfedezését!)

Íme néhány minta a vizuális szemléltetéshez.

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=2255

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

17 hozzászólás érkezett A cikk címe : “Tökéletes punci forma”

 1. Cinka

  Hát szerintem is elég dehonesztáló ez a cikk. Nagyon el van tévedve az a pasi, aki azt hiszi, hogy babapuncival van tele minden buli és nagyot csalódik az a nő, aki nagy és formás farkakat vizionál az eseményhez. Tudom, hogy nem a swingerről szól a cikk, de mégis csak ezen az oldalon jelent meg. Mindenki nagyon lelkesen tudja osztani a szabadabb stílus eszményét a swingerben, mindenki fogadja el a másikat, meg úgy vagyunk jók, ahogy, mert a fíling a lényeg, stb. Ezek szerint mégsem. Rengeteg nő küszködik gátlásokkal, ami miatt nem merészkedik el a swingerbe, buzdítani kéne őket, nem pedig még ilyen ostoba cikkekkel lehúzni, tele negatív kifejezésekkel a nőiességet illetően. Mindenki megtalálja a maga partnerét egy jó swinger éjszakán, és ehhez nem kizárólag a tökéletes test kell, mert abból van a legkevesebb egy ilyen partin úgyis.

 2. Névtelen

  a nö amugy is csak disz a pina körül

 3. Ubrika

  A punci nem attól lesz “salátás, alkatrészes”, hogy nagyon sokan megcsinálták?
  Nem hiszem, hogy egy nő úgy születne, de javítsatok ki és mivel én egyetértek joco-val és az angolokkal, így biztos akadnak még mások is, akik így gondolják, ettől lesz igaz a cikk.
  Abban az esetben ha szeretek valakit, tök más, mert akkor nem azt nézi az ember, de ha csak látványról van szó, akkor nagyon is fontos. A többi pasi meg túl kanos, vagy annyira igénytelen, hogy őket nem zavarja, ennyi erővel egy lovat is megcsinálnának, ha nem lenne más és nem nevelték volna őket ez ellen. Valaki meg is teszi, szóval elég bizonyos, hogy sok igénytelen férfi van.

  Van aki a rohadt epret is megeszi, én azt sem szeretem ha kicsit barna, mert az nem ugyanolyan, “vágod”.

  Úgyanez viszont fordítva is igaz, szóval ne vegyétek magatokra nők. Gondolom a nem igénytelen/nem szerelmes nők sem rajonganak a csökött görbe barnafoltos, pirosas falloszért :) Az esztétika esztétika, mint egy festvény(műalkotás), valaki a jót szereti, valaki megelégszik a nyomott eperrel!

 4. Holdfény

  Sziasztok!
  Egészen biztosan nincs olyan formájú punci, amitől a “férfiak kimenekülnek a világból”…még pedig azért nincs, mert ha valakit kívánnak, akkor annak bármilyen a puncija, nekik tetszeni fog! Ott, abban a helyzetben azt a nőt kívánják, a puncijával-és annak formájával együtt.
  Én is azt gondolom, hogy gátlást okoz az ilyen cikk a nőkben.

 5. Névtelen

  Hála az Égnek, babapuncival lettem megáldva, semmi sem lóg ki belőlem… Nem tetszik más nőkön sem a salátás punci, olyan csúnya. Biztos, hogy átszabattam volna már odalent magamat. Én ilyen vagyok, a férfiaknál is az jön be, ha körül van metélve. Se férfinek, se nőnek nem kellenek oda azok a nagy bőrdarabok.

 6. analstar

  Undurító, fúúújjj!!!!
  Ezek biztos büdösek is, nemcsak vadhúsosak :(
  Tényleg kés kell nekik.

 7. dodi

  A szép pina akkor érdekes, ha mondjuk baszás előtt a nő sztriptízt tart, ha ez része az előjátéknak, felizgatásnak. Esetleg olyan (nyilvános) vetkőző show-nál, ahol teljes meztelenségig megy a műsor. Bizonyára a szép, fiatal punci jobban felizgat egy férfit, mint az öreg, “salátás” rücskös pina, és jobban áll tőle a fasz. A magam részérőlcsak annyit, hogy világosban persze nagyobb esztétikai és faszállítóbb élmény egy szép, meztelen puncit nyalni, de (főleg sötétben) én elsősorban nem nézegetni szoktam a pinát, hanem megbaszni.
  Szerintem azért egy szép, méretes, kőkeményen álló fasz látványa hozzájárul a nők izgalmának növeléséhez, bármennyire is inkább érintésre gerjednek, a férfiak meg tudvalevőleg ugye vizuális típusok. Hallottam én már a feleségemtől olyan mondatot a nudista strandon, hogy: nézd ennek a fiatal német fiúnak milyen szép farka van!
  Legyen a pina forró, lucskos és lehetőleg minél szűkebb, így érzi a legjobban benne magát a fasz.
  Ez a cikk is nagyon “pasisra” sikeredett, de szóljon már hozzá egy nő is!

 8. Nanuq

  Szomorú vagyok a cikk olvasása után, és teljesen osztom Nuria Monfort sorait.

  A szerző bizonyára nem figyelt eléggé csak a téma lendülete elragadta… Egy férfi nem azt fogja nézni hogy egy nőnek milyen a puncija hanem hogy örömet tudjon okozni. Ahogy a nő se úgy választ hogy meglesi a férfiasságot és az alapján hoz döntést. Ez a cikkszöveg olyan pasis lett… bocs Jocó! :)

  ” Érdekes módon a nők azok akik leggyakrabban elégedetlenek a formájával.” – igen mert nők… Egy nő elégedetlen a mellével, a fenekével, az arcával mert nincs eltelve önmagával. A Barbie babák meg úgy is mindent szépnek látnak magukon! :)

 9. MasnaposHegyoldal

  Szerintem meg igenis visszataszító és undorító a szanaszétkúrt salátás pina +o( Én rosszullennék tőle, az biztos….

 10. Nuria Monfort

  Szerintem nincs olyan punci, amitől a férfiak kimenekülnének a világból. Ezt leírni nagy felelőtlenség és még nagyobb hülyeség. Mindenkié úgy szép, ahogy van. Nőkbe beleültetni még azt is, hogy a pinájuk se szép, hát, ne haragudjatok, de menjen az ilyen a franca. ne a picsába, mert azt nem érdemli meg.

  • “Ahány nő annyi punci. a mondás igaz.”, csak idézném az első mondatot.
   A meglátásoddal nem értek egyet, nem csak én sok nő és férfi sem. Érdekes módon a nők azok akik leggyakrabban elégedetlenek a formájával.
   Tudod, ízlések és pofonok

   • Névtelen

    Akármit is mondasz kedves Jocó, az ilyen és ehhez hasolnó cikkek miatt elégedetlenek a nők a “formáikkal”… Azért mert neked egy adott forma tetszik, ill egy másik nem, az egyéni dolog, de egy cikkben olyat leírni hogy: ” Látványa nem a legesztétikusabb, a férfiak többsége nem kedveli ezt a típust.” ill. “különböző alkatrészek, melynek látványától a férfiak kimenekülnek a világból”, hát hogy finoman fogalmazzak, égbekiáltó marhaság!
    Mekkora mintavételből származik ez a tényként közölt megállapítás?
    Nagyon úgy tűnik ez csak a te saját véleményed, illene odaírni ezt és nem általánosítani…
    És csak a félreértések elkerülése végett közlöm, nekem nincs se kedvenc formám, se olyan amit ne kedvelnék… Minden formában meg tudom látni a szépséget, de ezek egyébként mind csak külsőségek. A formánál sokkal fontosabb hogy hogyan tudja azt a tulajdonosa használni!!!

    • Nem a sajat velemenyem, angol statisztika alapjan keszult. Szoval koszi a hozzaszolast :-)))

     • Nursah

      Sziasztok. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy az angol statisztika ránk magyarokra nem sok hatást gyakorol, mivel egy másik cikkben az volt írva egyébként is, hogy ahány nemzet, annyiféle “szokás”. Én nő vagyok, s magamból kiindulva, tudom, hogy mennyi bajunk van a testünkkel. Na igen, s egy ilyen cikk nem éppen azt sugározza, hogy fogadjuk el magunkat, hanem “feküdjünk kés alá”. Mindenki úgy szép, ahogy van, s egyetértek Nuria Monfort véleményével.Hozzászólás


öt − = 3

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Hasonló témák

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • kissiki, Pár - Somogyvámos

  Miért ne?

 • raczt76, Pár - Debrecen

  párt keresünk közös szorakozáshoz

 • molajos, Pár - Zenta

  Hetero pár, soft swing elsősorban de minden lehetséges... Barátkozás, kirádulás, humor szórakozás előnyben!

 • eropar, Pár - Budapest XVIII. ker.

  Sportos parkent keresunk parokat,holgyeket. Csinos,sportos legyel. Humorerzek nem hatrany :-) Csoporthoz szivesen csatlakozunk.

 • szerelmesek, Pár - Beremend

  Szeretjük a vad szexet de nem a durvát !

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2014. augusztus 30. szombat, 10:26
  napos
  napos
  20°C
  Szelek: 4 km/h SE
  Előjelzés 2014. augusztus 30. szombat
  nappal
  Részben napos
  Részben napos
  26°C
  éjszaka
  Változó felhőzet
  Változó felhőzet
  14°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls