web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

A Joni masszázs

Szerző : - 2010.dec.7. Kategória : Pasik és Csajok

Interaktív: Nincs hozzászólás

A női szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemiszerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst.

A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani.

A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.

A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy sikosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.

Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.

A koronaékszer, a klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emebri testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalamzni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.

A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középsőujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal maszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy “gyere ide” mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között. Míg jobb kézzel a jónit maszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt.

Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő – ahogy a Tantra fogalmaz – “meglovagolja a hullámokat”.

A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.

Swingerpartik

 • LAZA DÉLUTÁN
   2014.júl .28. 16:00 - 20:00 - Budapest, Győri út 16
   Swinger4You Swinger Klub
 • LAZA DÉLUTÁN
   2014.júl .29. 16:00 - 20:00 - Budapest, Győri út 16
   Swinger4You Swinger Klub
 • LAZA DÉLUTÁN
   2014.júl .30. 16:00 - 20:00 - Budapest, Győri út 16
   Swinger4You Swinger Klub
 • LAZA DÉLUTÁN
   2014.júl .31. 16:00 - 20:00 - Budapest, Győri út 16
   Swinger4You Swinger Klub
 • LAZA DÉLUTÁN
   2014.aug .1. 16:00 - 20:00 - Budapest, Győri út 16
   Swinger4You Swinger Klub


Rövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=3348

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

Hozzászólás


− hat = 2

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Hasonló témák

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • Amor, Nő - Budapest

  160/65 80/F :-)

 • csiki30, Férfi - Kunszentmarton

  Szeretném én és párom kipróbálni ezt az új dolgot. Mindkettőnknek nagyon tetszik. Szeretünk szexelni, és szeretnénk új dolgokat belevinni a szedve.

 • kukika, Férfi - Fegyvernek

  Szisztok! Imádok sexelni,s hozzám hasonló lányok,asszonyok,párokat keresek!

 • Iksziksziksz, Pár - Szeged

  Feleségem örömére keresünk egy belevaló férfiút, akivel közösen ájulásig hathatjuk az én drágámat... :)

 • Fakintosz, Férfi - csepel

  Sziasztok én éves srác vagyok, és szívesen csatlakoznék párokhoz, esetleg hölgyekhez. Teljesen kezdő vagyok a swinger téren és szívesen fogadom jó tanácsaitokat. Kép egyenlőre nincs de folyamatban van. Teljesen hetero beállítottságú vagyok. Jobban szeretem a nálam idősebb hölgyeket Max éves korig. Testalkat nem nagyon számít. És mivel még nem vagyok vip tag úgy nem tudok válaszolni.Megértéseteket előre is köszönöm. === Email cím / telefonszám moderálva, csak Tagságot váltott tagok adhatják meg korlátozás nélkül ===

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2014. július 26. szombat, 21:13
  Tiszta
  Tiszta
  25°C
  Szelek: 4 km/h NE
  Előjelzés 2014. július 26. szombat
  nappal
  Részben napos, záporok, villámlás
  Részben napos, záporok, villámlás
  30°C
  éjszaka
  Részben felhős, vihar, villámlás
  Részben felhős, vihar, villámlás
  17°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls