web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Szex két férfival

Szerző : - 2011.aug.1. Kategória : Pasik és Csajok
Interaktív: Nincs hozzászólás

Ha nem is minden nő álma ez a felállás, valószínűleg elég sokan eljátszottak már a gondolattal, milyen lehet két férfival szexelni és megélni a többszöri gyönyört.

Statisztikák ide vagy oda, a női fantáziálgatás legalább olyan változatos és szexorientált, mint a férfiaké – legfeljebb nem olyan gyakori. A gyengébbik nem buja vagy vadabb vágyak terén ugyanúgy nem fogja vissza magát…

Bármilyen felvilágosult is a mai kor asszonya, a legtöbb nő nem beszél nyíltan az álmairól, ezért csak titokban reménykedik abban, partnere előbb-utóbb néhány vágyálmát a valóságba is átülteti. Még azt, a ma még mindig tabutémát illetőt is, hogy egyszerre két férfi kényeztesse őket. Pedig…

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

Hárman az ágyban

Sokkal több nő kipróbálta már, mint ahányan beszélnek róla – az ilyen típusú hódításokkal a nő ugyanis kevésbé henceg, mint a férfi (vagy csak olyan körökben, ahol nem bírálatot kap érte). Legtöbben legfeljebb a legjobb barátnőjükkel osztják meg ezt az élményt (vagy még vele sem).

Mikor szabad belevágni egy ilyen szexuális kalandba?

Természetesen ennek az ellenkezője is elterjedőben van: gyakran a kihűlőben lévő házasságukat, párkapcsolatukat szeretnék ezzel a fajta szexuális élménnyel feldobni.
Erről megoszlanak a vélemények. Sokak szerint ezt is – mint annyi mást –,a legjobb még fiatalon, a „tapasztalatgyűjtési” időszakban beszerezni, amikor nem a nagy érzelmeken, hanem inkább az élményorientáltságon és a kísérletezgetésen van a hangsúly.

Mire gondol közben a nő?

Mindenek előtt királynőnek képzeli magát, akinek két hű alattvalója lesi minden kívánságát. A régi, megbízható partner mellé ugyanis új érkezett, amelytől még nőiesebb és kicsit talán szerelmesebb is lesz. Két férfi, két száj és négy kéz jut egy nőre, egyszerre csókolják, kényeztetik a mellét, csiklóját, hüvelyét, és a bátrabbaknak a hátsóját.

Kötődés nélkül

„Szerintem az effajta együttlétek csak akkor jöhetnek létre, ha nincs erős érzelmi kötődés két ember között, vagy már pár éve együtt vannak, és valami újat, izgalmasat, nem mindennapit szeretnének belevinni a szexuális életükbe, nehogy ellaposodjon. Ha két ember közel áll érzelmileg, tisztelik, megbecsülik egymást, és úgy érzik, senki nem állhat közéjük, akkor ez a szexuális kíváncsiság veszélyes is lehet. Ha hajlandóságot mutat a hármas felállásra a partnered, akkor meg tudod ízleltetni vele a gyönyörét is.” Zsolt

Gyógyír lehet

Rengeteg nő hordoz magában olyan fel nem oldott sérelmet, melyet korábbi partnereitől kapott. Ez többféle lehet: a lelki megalázottságtól kezdve a szeretethiányon át a kielégülés hiányáig. Az édes hármas ilyenkor mintegy terápiaként gyógyírt jelenthet számára – igen különleges helyzetben tapasztalhatja meg a gyengéd, szerető férfienergiákat, és újra felfedezheti nőiségét, a szexualitás szépségét és maximális gyönyört.

Mondják: csak a kezdet nehéz

Aki már kipróbálta – és azóta is gyakran hódol ennek a szenvedélynek – vallja, hogy csak elkezdeni volt „nehéz”. Míg kezdetben elsősorban (legtöbbször kizárólag) az élvezet lebegett a szeme előtt, később már belépett egyfajta intimitás, a szeretet megélése, az önzés háttérbe szorult, és elemi erővel szabadult fel a gyönyör.

Rá lehet szokni

„Szerintem, amíg egy nő szerelmes, egyáltalán nincs szükség ilyen háromszemélyes játékra. Ha már nem, akkor inkább. De mi van akkor, ha olyan jól beválik a két férfis felállás, hogy „rászokik a nő”, és csak így kívánja a szexet később? Az egyik barátnőm szó szerint így van ezzel: már nem elég neki a férje. Igaz, ez fordítva is így lehet.” Timi

Két férfi meg se kottyan!

Egy friss kutatás szerint a nők többsége öt férfival is elbírna (bármit is gondoljanak most a férfiak!), viszont egy tartós párkapcsolat és négy szerető fenntartása annyi energiát venne igénybe, hogy a dagadó libidóval rendelkező nők inkább egy szeretőt keresnek maguknak. Vagy két férfival szexelnének egyszerre. Amire az is magyarázatot ad, hogy a párjuk leszokott az udvarlásról és a szeretgetésükről.

h i r d e t é s
Tudatalatti nyomozó

Durr bele bumm?

Nem feltétlenül. Főleg, ha még nem ismeritek egymást. Természetesen ez a hármas felosztás csak akkor működik jól, ha mindhárman kellően rajta vagytok azon, hogy a szexuális élmény a lehető leggazdagabb, a kielégülés pedig tökéletes legyen. Akkor igazán tökéletes, ha valóban két férfi keresi a nő kegyét, csak és kizárólag az ő örömével, gyönyörével foglalkozik, teljes figyelmét és mindenét (ami valljuk be, nem kevés!) neki szenteli. De ez csak akkor lesz így, ha a nő teljesen ki tudja kapcsolni a külvilágot – és esetleges komplexusait.

Mindhármuk esetében nagyon fontos az önbizalom – e nélkül nem megy – egymás tisztelete, becsülése, a gyengédség és a szeretetteljes hozzáállás. És nem utolsó sorban igényeinek maximális tiszteletben tartása és kielégítése.

A háromszereplős szexet a neten is megvitatják

A két férfi egy nő felállás igenis izgatja a nőket, hiszen a neten is sok fórumon kérdezik egymástól a tapasztalatokat. Íme aki még nem próbálta „Ahogy elkezdődik, két pasi kényeztet egyszerre! Húúú, nagyon jó lehet!”
És aki már túl van rajta: „Ezt csak a gátlásaid, erkölcsi érzéked, a neveltetésedből fakadó blokkok és a társadalmi megítélések teljes „levetkőzése”, figyelmen kívül hagyása után fogod csak „felhőtlenül” élvezni.” -Jocó-

Forrás : kiskegyed

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=8416

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

Hozzászólás


öt × = 40

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • K_I, Férfi -

  Szeretek ismerkedni, ezen fajtáját is ki kell próbálni ... egyetlen hibám, hogy imádom a Női nemet, de az igent még jobban :)

 • nlaci2002, Pár - Budapest

  Swinger életmódot kipróbálni vágyó páros.

 • szosy0413, Férfi - Vác

  ...

 • ferfi39, Férfi - Budapest II. ker.

  Nőt vagy párt keresek...

 • roni37, Férfi - budapest

  37 eves bpesti srac vagyok,kedves,aranyos,apolt.

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 29. péntek, 01:58
  Tiszta
  Tiszta
  6°C
  Szelek: 4 km/h N
  Előjelzés 2015. május 29. péntek
  nappal
  Részben napos
  Részben napos
  22°C
  éjszaka
  Tiszta
  Tiszta
  10°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls