web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Szex két férfival – más szemszögből

Szerző : - 2011.aug.2. Kategória : Pasik és Csajok
Interaktív: 1 hozzászólás

A tegnapi cikk hatására készült az én verzióm.

Bármilyen felvilágosult is a mai kor asszonya, a legtöbb nő nem beszél nyíltan az álmairól, ezért csak titokban reménykedik abban, partnere előbb-utóbb néhány vágyálmát a valóságba is átülteti. Még azt, a ma még mindig tabutémát illetőt is, hogy egyszerre két férfi kényeztesse őket. Pedig…
Sok nő álma a hármasban való szex, azaz két férfival, és meglepné az embereket ha tudnák hogy a nőket sokkal inkább izgatja és készteti a szex két pasival, mint a korunk divatja a szex hármasban női beszállóval.
Statisztika ide vagy akár oda, és böngészve a netet, figyelve az embereket, még se ezt látjuk, hanem szinte minden pár nőt keres? Álszent világunk egyik jelenkori divatja a “vonjunk be egy nőt” harmadiknak, holott a nők nem nőre vágynak. Férfira! A gyengébbik nem csak a férfinak való megfelelés miatt és a konfliktusok elkerülése végett mondja legtöbbször hogy igen, ő “csak nőre” vágyik. Pedig nem így van.

Hiába felvilágosult korunk asszonya, ha a párja még ma is a feudális birtokviszony elvén működik és nagyon sok férfi elvárná hogy nő közeledjék hozzá így többesben, ellenben az ő párját idegen férfi ne közelítse. Statisztikailag kimutatható lenne hogy ha mindenki ugyanazt akarja, akkor nem sok esély van a megvalósulásra.

Hárman az ágyban

Valóban sok nő kipróbálta, de jóval kevesebb azon férfiak száma akik tényleg átélték, és még beszélni is tudnak róla. A hencegés, a kivagyiság jelen van, leginkább ez ott mérhető fel, ha valaki azon gondolkozik hogy keresni kéne egy “harmadikat”. Ez azonos feladat a tű a szénakazalban játékkal. Másrészt meg miért is kapna egy nő bírálatot azért amit tett? Az ilyen bírálat leginkább az irigységből fakad, mert az illető olyan aki szintén megtenné azt ami beszédtéma, ellenben a saját gyávaságát leplezi az elutasításával. Részemről a legjobb barátnő az, akivel ezt is meg tudom osztani….

h i r d e t é s

Mikor szabad belevágni egy ilyen szexuális kalandba?

Mikor szabad belevágni? Ez persze egyéne válogatja. De induljunk ki abból, ami a cikk alapja is. Adva van egy párkapcsolat. Egy elhidegült kapcsolatot megmenthet egy ilyen hármas, hiszen az új élmény elfedheti a gondokat, sebeket és sérelmeket. De ez csak egyfajta időhúzás, hiszen az örömszerzés lényege hogy egymásért kell, illő megtenni. Egy süllyedő hajót pedig nagyon ritkán lehet megmenteni azzal hogy a lukat tenyerünkkel betapasztjuk. Azzal sem értenék egyet, hogy erre egy pár akkor érett, amikor tapasztalatszerző köröket mennek még. Az akit a nagy érzelmek motiválnak, nehezen oldódik. Épp az előző gondolatomban is említett birtoklási “kényszer” miatt is. Hogy mégis mikor vágjunk bele egy ilyen kalandba? Ha meg van bennünk a kellő érettség, a kellő engedi és adni való készség. Egy hármas, egy többes akkor lesz örömteli ha megmarad az egymásra való odafigyelés és feltétlen bizalom benne. Véleményem szerint ez akkor élmény egy párnak ( és most nem alkalmi dugópartnerekre gondolok) ha mindent tudnak egymástól, tudják egymás vágyait, határait és mi az ami a másiknak már nem fér bele. És ezeket a szélsőségeket tudva kell ezen a körön belül mozogni. Akik képesek erre, azoknak kell ebbe belevágni.

Mire gondol közben a nő?

Érdekes gondolat. Mire gondol a nő? Nem hiszem hogy a számosságra. Sőt, aki bele is kostolt már ebbe a világba tudja hogy mit érez. De hogy mit gondol? Más fejébe nem láthatok bele, így a magaméval gondolkozva: Nem gondolkozom. Ha agyalnék hogy figyelnék az örömszerzésre? Biztonságba tudom magam, hiszen ott van a párom. És a “régi, megbízható” társ ott van. Számomra sose érkezik mellé egy új. A bevont harmadik ebben csak “játékszer”. Na ez sokaknál lecsapja majd a biztosítékot, de ha harmadik felé érzelmek alakulnak, akkor mi is a kedvesr régi és megbízható társ szerepe? Sárga kő az újnak , az utódnak? Nem hiszem hogy ez lenne a helyén való gondolat. Nőiesebb lennék? Nem. Élményt kapok önző mód ez az első gondolatom talán, és élményt adok a “régi és bevált” kedvesnek és egy harmadik emberrel együtt élünk meg mi valami örömet. De vissza is kell kanyarodjak: Nem tudhatom tényleg ki mire gondol….

Kötődés nélkül

“Szerintem az effajta együttlétek csak akkor jöhetnek létre, ha nincs erős érzelmi kötődés két ember között, vagy már pár éve együtt vannak, és valami újat, izgalmasat, nem mindennapit szeretnének belevinni a szexuális életükbe, nehogy ellaposodjon. Ha két ember közel áll érzelmileg, tisztelik, megbecsülik egymást, és úgy érzik, senki nem állhat közéjük, akkor ez a szexuális kíváncsiság veszélyes is lehet. Ha hajlandóságot mutat a hármas felállásra a partnered, akkor meg tudod ízleltetni vele a gyönyörét is.- Zsolt’
Nem hiszem, hogy kell kötődés egy harmadikhoz. Ha kötődnénk akkor már vele együtt intéznénk a napjainkat. Ha így lenne akkor pedig osztozkodás, és vetélytárs és lenne egymásnak a két hím. Nem hiszem hogy egy többes erotika csak úgy jöhet létre, ha az emberi kapcsolatok ellaposodtak. Ha egy pár érzelmileg tiszteli és megbecsüli egymást, akkor tudják egymás gondolatait is. És ha náluk ebbe belefér ez a dolog, miért is ne? Nem a partneremnek kell hajlandóságot mutatni a többeshez, hármashoz hanem mind a kettőnknek. Másképp a játék egyoldalú. De a gondolat elejével amit Zsolt névvel jegyeztek nem értek egyet, hogy csak akkor jöhet létre ha már nincs kötődés. Ha valakihez már nem kötődök úgy érzelmileg, miért vele éljek megy olyat amiben csak “jó ha ott vagyok vele” ?

Gyógyír lehet

Hát ez szerintem butaság.. Egy problémát nem fog az megoldani egy nőben, ha bármit úgy él meg hogy azt majd többesben elfeledi. Számomra ez struccpolitika. Ha szeretethiányom van, ha nem elégülök ki a partneremmel akkor első körben leülök vele megbeszélni. Hátha együtt rájövünk arra mi a gond. Ellenben az méreg egy ilyen kapocsban, ha ekkor erre fordulnánk. És a korábbi sérelmeket sem szabad áthozni egy jelenlegi kapcsolatba és azért oldódni egy hármasban. Szerencsétlen parterem nem tehet arról hogy elötte mi volt, miért kéne őt büntetni? Ugyanmár….. De az gyógyír lehet a régi dolgokra ha együtt fedezzük fel az ebben rejlő élményt.

Mondják: csak a kezdet nehéz

Valóban az első lépés a legnehezebb. Hiszen sok függ ettől. Viszont sose jó az ha valaki az esetleges első-második kudarc alapján dönt a folyatásról. A dolgok folyamatosan szabadulnak fel, ahogy ráérzünk az ízére. Ki kell próbálni, és rá kell erre hangolódni. Ez az első fontos lépés. Viszont veszélyesnek tartom ha az örömszerzésen túl valakiben egész más dolgok is kialakulnak. Ha a bevont harmadikból egy idő után szeretetet is vár el egy nő, akkor a harmadikból könnyen szerető lesz. És az már egy más dimenzió. Ekkor már szinte késő elgondolkozni azon hogy az elején ezt senki se akarta. Kell a fék. Önzéssel nem lehet belemenni egy ilyenbe, ahogy korábban próbáltam már megfogalmazni, viszont egy kapcsolatban a legveszéyesebb dolog ha a harmadik felértékelődik szeretett személlyé. Nincs gond azzal ha valakit kedvelünk, de a dolgok ezen része már veszélyes fegyver.

Rá lehet szokni

“Szerintem, amíg egy nő szerelmes, egyáltalán nincs szükség ilyen háromszemélyes játékra. Ha már nem, akkor inkább. De mi van akkor, ha olyan jól beválik a két férfis felállás, hogy “rászokik a nő”, és csak így kívánja a szexet később? Az egyik barátnőm szó szerint így van ezzel: már nem elég neki a férje. Igaz, ez fordítva is így lehet.” Timi
.. nem ez olyan kapcsolatról tudok ahol a felek fülig szerelmesek voltak egymásba még is belevágtak egy többesbe, hármasba. Azóta is boldogan élnek. Minden nő másképp éli meg azt az időt, amikor szerelmes. Ahogy férfitársaink is. De vannak nők akik ebben az stációban szinte odakötik magukat a másik félhez, akár az oltárig meg se állnak. De van aki tudja magáról hogy lekötözve, kalitkába zárva szárnyaszegett madár. Ha ezt tudja magáról és a partner is, akkor nincs gond. Akkor van probléma, ha ezt nem tudják egymásról. És ha egy nőnek nem elég a férje, és folyamatosan kell neki más is, …. Hát ez se lehet kizárt de azért az illető hölgynek el kéne gondolkozni a mértéktartás lehetőségén. Előre vetítheti ez azt, hogy a férje nem lesz sokáig férje. A hármasnak, többesnek úgy van helye, ha nem rutin, hanem élmény. De amikor fix program már, az régen rossz!

Két férfi meg se kottyan!

Háááát nem igazán érzem az összefüggést a két férfi és egy nő dologgal vagy hogy mennyi férfivel is bírunk el. Sőt a szeretői státusz se igazán idevág. Elbír egy nő nem csak két férfival. De ehhez kell a férfiak odafigyelése is. “Tönkre lehet vágni” egy nő szexuális étványát figyelmetlenséggel. És akkor már hiába is bírna el a nő több férfival, akár öttel is. Elmúlik a varázs. A szeretők fenntartása meg valahogy nem vág a hármasbeli örömökhöz. Vagy csak korán keltem fel ma JJJNem hinném hogy egy duzzadó libidóval bíró nő azért megy bele a két – vagy több – férfis szexuális játékba mert hogy szeretőket nehéz összeszervezni. Térben és időben megoldhatatlan a dolog inkább. Lehet a női elme racionális is, hiszen adott szituációban duplán, triplán kap örömet. Ellenben amikor a szerető megjelenik, részemről ott értelmét veszíti a cikk tartalma.

Durr bele bumm?

“Nem feltétlenül. Főleg, ha még nem ismeritek egymást. Természetesen ez a hármas felosztás csak akkor működik jól, ha mindhárman kellően rajta vagytok azon, hogy a szexuális élmény a lehető leggazdagabb, a kielégülés pedig tökéletes legyen. Akkor igazán tökéletes, ha valóban két férfi keresi a nő kegyét, csak és kizárólag az ő örömével, gyönyörével foglalkozik, teljes figyelmét és mindenét (ami valljuk be, nem kevés!) neki szenteli. De ez csak akkor lesz így, ha a nő teljesen ki tudja kapcsolni a külvilágot – és esetleges komplexusait.
Mindhármuk esetében nagyon fontos az önbizalom – e nélkül nem megy – egymás tisztelete, becsülése, a gyengédség és a szeretetteljes hozzáállás. És nem utolsó sorban igényeinek maximális tiszteletben tartása és kielégítése”.
Ez az a rész amivel 100% egyet tudok érteni! Ez csak is ebben az esetben működik!!!

A háromszereplős szexet a neten is megvitatják

A két férfi egy nő felállás igenis izgatja a nőket, hiszen a neten is sok fórumon kérdezik egymástól a tapasztalatokat. Íme aki még nem próbálta “Ahogy elkezdődik, két pasi kényeztet egyszerre! Húúú, nagyon jó lehet!”
És aki már túl van rajta: “Ezt csak a gátlásaid, erkölcsi érzéked, a neveltetésedből fakadó blokkok és a társadalmi megítélések teljes “levetkőzése”, figyelmen kívül hagyása után fogod csak “felhőtlenül” élvezni.”
Az első mondatra nőként azt mondom, és magamból kell kiinduljak, sose fogom egy fórumon azt leírni ami az idézetben van. Hogy miért? Mert a nők nagyobbik része ha ezen gondolkozik nem írogat előre róla, hanem a megvalósuláson gondolkozik és ennek keresi okosan a lehetőségét. Az idézett rész inkább úgy hangzik, ha már netes fórumra utaltál, amikor is férfi ír “női fejjel”.
A másodikra pedig az a gondolatom hogy le kell küzdeni a környezetünkkel szembeni gátlásaink ez tény. Sokakat az fog vissza, hogy mi van, ha megtudja a szülő, a barát vagy a szomszéd vagy épp kollega. A magánéletünk ránk tartozik és erről a dolgot részemről lezártnak is tekintem. A gátlásainkat és erkölcsi érzékeinket pedig mi magunk alkotjuk. Ha önmagamnak építek egy kerítést, csak ha depressziós vagyok akkor falazom be magam. Tehát átléphető ez is. És hogy akkor mikor is élvezhető ez igazán? Ha önmagunkat adjuk bele, ha nem kell irányít minket és tényleg tudjuk a párunkról mire vágyik és ő is ismer minket

És még egy gondolat. Nem ismerem személyesen a cikk írjóját aki írásra ösztönzött de valahogy úgy érzem az összeollózása nem arról tanuskodik hogy amiről írt, van tapasztalata is. És olyanról értekezni amit nem kosoltunk, nem feltétlen okos dolog véleményt írni… :)

 

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=8427

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

1 hozzászólás érkezett A cikk címe : “Szex két férfival – más szemszögből”

 1. Jade

  Nekem ez az írás jobban tetszik mint az eredeti. Nem csodálkozom, hogy ezt többen olvasták és megosztották, mint a másikat!

  Amkor mi harmadik félt kerestünk akkor a pasik nagy számmal jelentkeztek. Akivel még beszélgetni is lehetett az nagyon nem értette, hogy a párom hogyan is engedheti meg, hogy még1 pasival szexelhetek. Az már le se esett nekik, hogy ebben ő is benne van mint jelentkező, mégis hangot adott annak, hogy ő ugyan a csaját nem engedi más pasikkal dugni, de még1 lányt azt nagyon is elviselne az ágyában. Elég nevetséges hozzáállás, pont ezek a “férfiak” azok akik boldog, boldogtalannal csalják meg a párjukat. Na eltértem..
  Szóval csak a mi gondolkodásunkat tudom megosztani: a párommal szeretjük egymást, nem azért keresünk játszótársat, mert kihűlőben lévő kapcsolatunkat akarjuk feldobni, vagy csak így megy a szex közöttünk. Egyszerűen szeretjük egymást annyira, hogy jót akarjunk a másiknak és ha ez épp egy férfi akkor a páromnak az én élvezetem izgalmas, élvezetes. Ugyanez igaz fordítva is! Hülye gondolkodás, hogy majd erre rákapok és máshogy nem fog menni csak hármasban, két pasival.
  Folytathatnám még, de Nanuq mindent körültekintően leírt :)Hozzászólás


9 × hat =

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • nlaci2002, Pár - Budapest

  Swinger életmódot kipróbálni vágyó páros.

 • szosy0413, Férfi - Vác

  ...

 • ferfi39, Férfi - Budapest II. ker.

  Nőt vagy párt keresek...

 • roni37, Férfi - budapest

  37 eves bpesti srac vagyok,kedves,aranyos,apolt.

 • ssipass, Pár - Budapest

  Párkapcsolat

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 26. kedd, 11:29
  Felhős
  Felhős
  16°C
  Szelek: 11 km/h E
  Előjelzés 2015. május 26. kedd
  nappal
  Főleg felhős
  Főleg felhős
  20°C
  éjszaka
  Záporok
  Záporok
  11°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls