web analytics
Swingercafe Facebook Swingercafe Twitter Swingercafe Feeds Google

Betelt a poharam

Szerző : - 2011.máj.31. Kategória : Swinger klubban voltam
Interaktív: 32 hozzászólás

Igen rég óta érik bennem hogy összegzem jókora swinger tapasztalatom egy klubról. Szeretném hogy az olvasóm tudja, hogy nem egyszeri tapasztalásról van szó és úgy itthon Magyarországon, külföldön is voltam pár helyen.
Szerencsémre a környezetem, munkám ezt lehetővé tette. De most tartok ott, hogy ki kell írjam magamból azt ami bennem van, mert most betelt a pohár.

Buda vonzáskörzetében is élek, és az ember hajlamos az el lustulásra, és ha keresünk valamit akkor ugye nem megyünk távolra. Nem jelent gondot az utazás, így megfordultam az Óbuda után levő kis művészvároska már bezárt klubjában, de voltam pesti klubokban is.

És nem csak a lustaság, de a környezet is leginkább Buda déli részén levő klubokba csalt le legtöbbször. Átruccantam néha Pestre, mert szerettem egy adott hely tényleg többesre épített pénteket, de azért tényleg sokat jártam egy budaörsi klubba. (vagyis kettőben, bár az egyik hamar bezárt, de épp a napokba nyit újra… )

Ezen kis kitérő után viszont nem kertelnék. Már hogy mitől is telt be a pohár. A swingert nem kell Nektek bemutatni, mindannyian tudjuk hogy miről is szól. Természetes dolog, hogy kinek mit ad, és mit vár el tőle, az nem egyforma de úgy gondolom egy ilyen eseményre kizárólag stabil lelkivilággal és kapcsolattal bíró embereknek jó elmenni.

h i r d e t é s

Mindenki mást, aki kétkedik saját magában, aki nem biztos a párjában egy ilyen swingeres est csak elbizonytalanítja abban hogy jót tett-e. De ezt nagyon sok dologban maga az ott levő társaság és környezet is el tudja rontani. Magam kedvelem a pénteki napokat, ahol is sokkal de sokkal kevesebben vannak, de inkább olyanok akik tényleg kedvelik a többes erotikát.

Tény hogy ilyenkor több törülköző bajnok férfi is sétál, de ha nem erőszakosan tolakodóak akkor ez számomra sose volt zavaró. Nem egy szombaton is voltam ebben a délbuda alatti klubban.
Sokan voltunk. Rettentő sokan. Mindegy volt hogy egymagam voltam lenn, párként vagy épp barátnővel. A sokaságban nem csak nekem, más ismerősnek, de még ott megismert klubban talán először levő párnak is feltűnt, hogy van egy klikk, egy csoport akik kifelé azt mondják hogy nyitottak, még is együtt ülnek egy sarokban és apránként elfoglalják a klub egy részét úgy lenn, mint “fenn”.

Voltam kezdő én is. Olyan izgatott voltam hogy egy hurkapálca hegye nem fért volna belém. És kezdőként nem mertem én se hanyatt dobni magam az emeleti küzdőtéren&hellip Hiszen oda az emberek leülnek ugye körbe.
A kissé intim “piros” rész is az idő nagy részében úgy foglalt hogy már a bátrabb párok vannak ott. Kezdőként magam is Budaörsön az emeleti, lánccal “zárható” szobát nézném ki magamnak de a már említett kis helyi közösségből akkor is volt, aki azt privatizálta hogy foglalt.

Hát nem tudom. Bizonyára egy ronda bányarém vagyok hogy nálam sok-sok évvel idősebb swingert kedvelők nem akartak maguk közé se befogadni. Viszont nagyon jól elbeszélgettem ott emberekkel akik akkor voltak először. Fura mód az üzenő falon azt olvasták hogy “az jobb kezdőknek”.

Na igen, ha a pár van annyira nyitott, hogy tudja hogy péntekenként a több pasi lehet hogy egy akkor kezdőnek sok lehet. Kivéve ha nem tudatosan épp azt keresik. És ha szerencsétlen kezdő lemegy szombaton egy nagy tömegbe találja magát, akikről messziről látszik hogy nem csak vizuálisan de már másképp is ismerik egymást. Egy kezdő, egy akkor ott levő hogy menne oda egy “csapathoz”.

Persze jöhet hogy ők ugye nem harapnak és minden újnak örülnek mert ők egy nyitott nagy család, viszont jártam én is úgy velük hogy párként voltam lenn. “Befogadott a család” de mikor közöltük hogy velük nem, akkor látványosan és halkan de hangot is adva voltunk mi a bunkók, hogy akkor minek is megyünk klubba le.. ez olyan nagyon jó reklám..

Nem hiszem hogy jó megközelítés az egy közösség részére, hogy az újakat becsalogatják és ha elutasítást tapasztalnak tényleg látványosan ki van az illető közösítve. Az elég ciki, hogy én épp mással voltam, miközben a párom engem nézett és mellette arról beszélt valaki hogy “az a csaj milyen bunkó” hogy nem szállt be hozzájuk. Én úgy tudom hogy swingerben mindent szabad és semmi se kötelező, de ha valami nem, azt el kell fogadni.

Még a magát olyan családnak nevező kis közösségnek is. És akkor van a baj, ha önmagát rutinosnak tartó társaságban nincs meg ez a picike kontroll.
Ők is voltak kezdők. Csak ezt elfelejtik.
De egyre több helyen azt elfelejtik, hogy a swingernek nem heti fix programnak kell lennie, hanem élménynek és lehetőségnek, de rossz volt hogy ismét keserű tapasztalattal mentem haza. Nem vagyok kísérője, oktatója se senkinek csak egyszerűen kijött belőlem a kritika és vélemény. Szerencsétlen kezdő klubosoknak a halmozott csalódottság nem lesz arra alap, hogy újra lemenjenek.

h i r d e t é s

És hogy tényleg miért is írom le ezeket? Mert sokadik alkalommal futottam bele ilyen helyzetekbe és mindig ugyan azon a helyen. Amiről írok. Nem nevesítem, aki akarja úgy is rájön.

Csak végig gondoltam hogy én is voltam első bálozó. Magam is zavarban és zavartan éreztem magam, mikor tudtam hogy “néznek”, vagy épp látnak. Még ha belül tudtam milyen mert volt már ilyen élményem de még is az első klubesték fontosak lehetnek a jövőre nézve.

És ha valaki nem egy mosolygós reklám cicababa, akkor sokáig ülhet egy sarokban, a mag figyeli de szóba se áll vele. Szinte elvárják hogy ő menjen oda. Persze akkor megy a mosolygás.

Tényleg nehéz ezt megfogalmazni de át kell élni. Nem kizárt hogy bennem van a hiba, hogy nem vagyok egy olyan figura aki mindenkivel jókedvűen mosolyog úgy hogy közben a kommunikáció üres. Nem vagyok látszatember, aki csak úgy üresen cselekszik.

Még is úgy gondolom nem harapok, de azért hülyén éreztem magam mikor “én kellettem” volna de a párom nem. Szeretném kiemelni hogy nem akarok személyeskedni, ez csak egy tapasztalat, lehet rosszkor voltunk épp ott. De a hab a tortán épp a hétvégi eset volt, mikor is későn érve próbáltam egy kis élményt találni magamnak. És egy kezdő párral próbáltunk bejutni egy kicsit félrevonulva, de erre nem volt lehetőségünk.
Lehet hogy én voltam talán nyers, vagy a pár volt nem elég határozott de egy klubnak a klikkesedés semmikor se jó reklám. Nem fogok arcokat, neveket (beceneveket) se leírni, mert a célom tényleg nem személyeskedés, de a hely nagy sebességgel fog a Liberty és a Spirit sorsára jutni, ha erre úgy az üzemeltetők, mind a klub közössége nem figyel oda.

Ráadásul nagyon fura hogy a hétvégén nem nyitó “család” hétköznap meg a szerdára mondja hogy az szuper jó. De ez esetben nem értem hogy hétvégén miért nem éreztem ezt sose.

Megkérdezheti az olvasóm hogy voltam-e lenn szerdán? Választ is adok. Nem, nem voltam és azt hiszem nem is megyek, mert engem hétköznap leköt a munkám, mellette a magánéletem és a családom. Nincs tapasztalatom a szerdák csodálatos hangulatáról, de arra azért gondoltam hogy jó bornak nem is kell cégér, eladja magát.

Ami még nem ide vág, de talán ide kívánkozik, az végül is egy fogalom. Égnek áll a hajam mikor valaki arról ír, hogy fantasztikusan jót szeretkezett egy ilyen estén. Ilyenkor elgondolkozom hogy bennem van talán a hiba, és rosszul kötötte be a jó Isten bennem az érzelmi szálakat.
De én szeretkezni kizárólag a párommal tudok. És ah elmegyek egy swingerklubba, és ott szeretkeznék egy akkor megismert emberrel, utána a kis lelkem nehezen venné be, hogy mi is történt. Egy ilyen este amit ad, az szex, erotika. Hangsúlyoznám lehet hogy ezt én másképp értelmezem mint sokan.

El kéne ezen gondolkozni azoknak akik tényleg szeretnek ilyen helyekre járni. Legalábbis szerintem. Bár azt kizártnak tartom hogy az érintettek egyénileg ezen és nem “családban” elgondolkoznak-e majd valaha… Talán ha majd a klubjuk bezár, mert a fizető társaság elmarad és így azoknak a lányoknak is ugrik a partihely, ahova eddig egyedüli nőként ingyen jutottak be.

És hogy ne érje szó a ház elejét, hogy egyedüli nőként magam se fizetek. Nos. Az esetek 80%-ban én úgy mentem klubba hogy párként, vagy úgy férfivel, hogy nem párjaként mentem le. Az a maradék 20% az, mikor a klub belépőm ingyen volt. Mellesleg én támogatnám hogy a nőknek se legyen ingyen!

Egy gyakori vendég

SwingerpartikRövidített URL: http://www.swingercafe.hu/ujsag/?p=7280

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, de figyelembe veszi a Média törvény előírásait.

32 hozzászólás érkezett A cikk címe : “Betelt a poharam”

 1. Léna

  Érdekes, nekem egyáltalán nem volt ilyen tapasztalatom, sőt, inkább mindenki kedves, és közvetlen volt.
  Az tény, hogy én mentem oda beszélgetni emberekhez… mert úgy gondolom, hogy mindig egy új embernek kell megtennie az első lépést, ez így van bármilyen más közösségben is, de sosem tapasztaltam bunkózást, vagy kiközösítést.
  Volt, hogy nemet mondtak nekem is… voltak emberek, akikhez nem mentem volna oda, mert nem voltak túl szimpatikusak. Természetesen lehetnek olyan emberek, akiknek nem csak az aurája, a kinézete, de a viselkedése sem túl szimpatikus, de ez bárhol és mindenhol így van, ahová csak az ember menni készül. Az ilyen arcokkal nem kell foglalkozni, ha erőszakoskodást tapasztal az ember, akkor pedig késlekedés nélkül szólni kell a házigazdának, és probléma megoldva. Aki képtelen kapcsolatot teremteni más emberekkel, vagy sokadik alkalom után is képtelen maradéktalanul elengedni magát, annak nem ez a játszótere.

  • Jade

   Kedves Léna!

   Ez már egy lerágott téma…
   Amúgy meg az előzményeket nem ismerted, mert akkor ott más volt a törzsközönség akik már rég kikoptak.

 2. Bence

  Jo ez a klub. Kerdeztem valamit es kitoroltek….

 3. Nanuq

  Tudod Trixi, minél többet gondolkozol rajta, hogy elmenj-e bármikor is klubba, annál több érvet fogsz felhozni magadnak hogy miért ne. Holott ezen érvek komoly része csak félelem egy olyan valamitől amit nem ismersz.
  Másrészt semmi se jobb mint a saját tapasztalat, mert mindenki mindent másképpen él át, él meg. Van akinek kell 1-2 alkalom az oldódáshoz, van akinek sokkal több kell de olyat is ismerek aki elsőre jól érezte magát. Természetesen olyan is van, aki rájött, ez nem az ő világa. Viszont ő sem úgy döntötte ezt el, hogy kizárólag olvasgatott.
  Kell az a saját tapasztalat, hidd el!

  • Léna

   Na igen… az első alkalommal, amikor lenn voltam, a bizonytalanság meg a félelem miatt csak feszengtem, mint egy aranyeres a biciklin… de senki nem erőszakoskodott, nem próbálkozott, viszont sok biztatást és jó tanácsokat kaptam. A következő alkalommal már minden ment, mint a karikacsapás.:)

 4. Trixi

  tudjátok, minél többet olvasok a swingerről, annál kevésbé van kedvem kipróbálni :(

 5. ePeter

  Megértelek Tess. :)
  Bár, én nem bántam meg, és remélem a lányok sem. Ha élőben csináljuk, még előjátéknak is elment volna. :)

  • π69

   Kedves Tik Tak FunClub tagok,
   Régebben gyakran lejártunk a Tik Tak-ba, de több dolog lassan leszoktatott benünket.
   Az épület valóban izléses. A házigazdák kedvesek, az étel-ital választék megfelelő, a zene kellemes, törölköző helyzet és az öltöző világbajnok, stb.
   A parkolási lehetőség? Nagyon kemény főleg esős időben!
   De vannak más zavaró dolgok is.
   Pl. Láncos kuckók. Mi párként járunk le és nem zavar benünket (sőt!), ha más pár is csatlakozik hozzánk, melletünk szeretkezik stb. De az zavaró, hogy a facér pasik még szombaton is csapatostul próbálnak nyomulni, maszturbálni stb, ha nyitva hagyjuk a láncot. Ezért általában láncoltunk. Ennek a problémának a megoldása viszonylag egyszerű lenne, elég volna “solo no” táblácska, és akkor nem kellene percenként ismételni sex közben, hogy köszönjük nem!
   A zuhanyzó melletti küzdőtér. Frekventált helyen van, nagyon szabadon. Sokat javítana, ha hangulatosan körbe függönyöznék!
   Az épület szinte egy légterű. Ez a lánc dohányosok jelenléte miatt zavaró, sajna sokat dohányoznak az ilyen helyeken feszültség levezetőnek! Talán meg lehetne próbálni havonat egy ” füst menetes party”-t is, persze jól bereklámozva, hogy más club törzse is rámozduljon.
   Társaság. Kimondott klikkeskedést nem tapasztaltunk, akik sokat járnak le egy helyre persze ismerik egymást kivülről-belülről. Az tény, hogy itt nekünk nehezebben sikerült “szocializálódnunk”, mint az általunk eddig megátogatott 10 másik helyen. Volt hogy lehúzták rólam a párom, majd pár perces akciózás után szó nélkül lepattantak. Ez ciki, mert ilyenkor esik gondolkodóba az ember, hogy talán a 3 nappal korábban elfogyasztott házi kolbásszal van a baj, vagy valamit rosszul csináltunk párban? Itt nehezebben alakul ki Laokoón csoport, pedig az nem rossz stb. Szerintem a “friss húsnak”, mindenütt örülni kellene, ezért ha a törzsközönség nem így viselkedik az hiba.
   Szoló pasik, a legkeményebb az volt, amikor egy 75 éves bácsika bottal jött be a klubba és a rövid látása miatt 50 cm-ről kellett kukkolnia, na az hervasztóan hatott még a törzsre is! A párok egy része nem szivesen vesz be szoló pasikat, ezt udvariasan tudomásul kell venni az uraknak! Szoló hölgy csatlakozási igénye itthon nem jellemző, külföldön már tapasztaltam és én, mint férfi örömmel venném, ha változna nálunk is a helyzet!

   • Cseresznye

    Kedves TT69

    Örülök hogy egy újabb ember mert pro-kontra érveket írni. Azt a kevés klubot ami van, meg kell becsülni és az lenne a lényeg, hogy az odajárók és az üzemeltetők meghallanák egymás hangját és oda is figyelnének erre!
    A pozitívumaiddal ami a helyet, a házigazdát illeti egyet kell értenem. Az étel-ital dolog is kiegyensúlyozott, bár kissé kiszámítható. Vagy ismétlődő? Kinek mi tetszik jobban. A parkolásra pedig én azt mondom Neked hogy van ennél sokkal rosszabb is, nem is olyan távol a TikTaktól.
    Az hogy Ti párként jártok le, az egy dolog, ellenben a szóló férfiak jelenlétét el kell fogadni, hiszen akármennyire is nehéz ezt elismerni, a szóló férfiakból van az a kis plusz bevétel ami miatt a szóló lányok ingyen mehetnek be. Ismerek nem egy helyet, ahol a lányoknak is belépős, és nem tartom rossz dolognak. Vagy tudok sok olyan nem magyarországi klubot, ahol korlátozott ital van a belépőbe és a potyapiás emberek ( nők, párok, mert fura mód pasit kevesebbet láttam beütve) ezért ezekről a helyekről kikopnak. Ellenben el kell fogadnotok hogy párként a potyázó pasik ott vannak, és valahol ott is kell lenniük. Azért a egyedüli nőkön miért is nem botránkozik meg senki? Mert ezen sose botránkozik meg senki… Javallom hogy pár emberke nézzen utána hogy a swinger honnan jött, és mi volt az alapötlete!
    A dohánymentes nap végül is jó ötlet. De akkor én csináltatnék olyan napot amikor tényleg CSAK párok mehetnek le. Vagy napot amikor olyan nők, lányok, párok vannak lenn akik nem félnek a férfiak nagyobb számától. Sőt csinálnék női napot, vagy olyan párost amikor nem mehet be csak pár és nő. Ötlet sok van, de hidd el nekem egyik klub se mer akkorát változtatni hogy a kezdeti 3-4 vagy több sikertelen alkalom utáni felfutást megvárja. A küzdőteret meg lehet meg kéne változtatni ellenben függönnyel tutti megfulladnának az alatta levők. Másrészt meg nem a hely nyitottsága a gond, hanem hogy rettentő ritka aki ott mer bármit is tenni. De a piroshoz hasonló függöny azért nem lenne rossz, valóban. És kell pár olyan ember aki oda tudja vonzani a nem csak nézelődőket.
    A társaságot pedig kényes jellemezni, minősíteni. Mindenkinek meg van a maga szórakozása, módja és ideje bár az egy külső szemlélőre, egy újra nem biztos hogy pozitívan hat, ha már egy klub üzenőfalán is érezhető ez. Hangsúlyoznám nem baj az ha az emberek mernek kommunikálni ott is egymással, csak kintről ez más arcot mutat. Az aki a társaság tagja már , és legyen új vagy régi ezt nem fogja látni, hiszen már nem kívülálló. Az hogy a párod lehúzták Rólad lehet pozitív is, de ugye egy swingerben bármi lehet, és semmi se kötelező, és ha valami közben nem tetszik még akkor is lehet szólni. És nem moroghatnak érte. Engem is ért már ilyen, de tapasztaltam az ellenkezőjét is! A friss húsnak pedig valóban kellene örülni úgy a régieknek mint az épp új frisseknek de az engem is nagyon tud zavarni ha érzem hogy egy közösségből folyamatosan 3-4 szempár figyel, stíröl, jön utánam, összesúg de persze nem közeledik. De egymással meg igen. Ez olyan izé, gáz?! A bácsikás élményed meg hát kirívó:… J Amit a párokról írtál nem csak itt tény, más klubokba de én azt mondom, hogy legyen a péntek a nyitottabb pároké, lányoké és férfiaké, legyen a szombat tényleg páros nap (akár szóló lányok nélkül is) És idővel meglátná úgy a Tiktak mint más klub hogy mi az ami kell a népnek. A szoló hölgyes dolgot meg nem kell ecsetelni. Egy nagyon jó barátnőm mondta, hogy ő bizony akár menne szolóként párhoz, ahogy meg is tette, még ott a TIkTakban is. Csak éppen az gáz, hogy ha őt befogadták akkor később, vagy máskor a pár akihez betársult annak hölgytagja felé ha nem egyedül volt lenn miért nem közeledtek? Pedig nem valami 75 éves bácsikával volt. Na erre nem ad választ sehol semmiféle pár, maximum annyit hogy ők csak nőt akarnak plusznak! Ez pedig ….

   • malmozó

    Én is többször jártam ebbe a klubba és mind annyiszor meg tapasztaltam hogy pl egy molett nőnek itt nincs hely. Kinézik őket, pont ez a klikkes csapat ezt is többször tapasztaltam pedig lehet hogy molett vagyok de csinos vonzó helyes nő de nagyon nem jött be ez a klub pont ezzel a klikkes csapat miatt. Én sznob helynek tartom.

 6. Tess

  Gondoltam, hogy hozzászólok, de inkább mégse:

 7. ePeter

  Kedves Cseresznye!

  Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászólásomra. Kérlek, bocsáss meg, ha megbántottalak, nem állt szándékomban.

  Finomabban is fogalmazhattam volna, illetve pontosabb lehettem volna, mert nem profilt próbáltam felállítani, hanem segíteni próbáltam neked azáltal, hogy rámutatok egy számomra furcsa gondolatra. Hidd el, annak örülnék a legjobban, ha nem ilyen írásokat kellene olvasnom, hanem beszámolókat az örömről, az átélt élményekről, ha arról írnál, milyen sok örömet szerzett a swinger.

  Mindnyájunkat érnek időnként kellemetlen helyzetek, de nem jó, ha az összkép inkább negatív. Ha egy nyilvános fórumon erről írsz, akkor téged nagyon bánt az a helyzet, amibe kerültél, és ez engem arra ösztönöz, hogy a kezemet nyújtsam feléd. Mindannyian mások vagyunk, máshogy viszonyulunk bizonyos helyzetekhez. Vannak azonban az életben fontos alapelvek, melyek meghatározzák, hogy egy adott helyzetet hogyan élünk meg. Boldogságok és megelégedettséget, vagy csalódást és szégyent érzünk.

  A szexualitás nem szabad, hogy érzelem mentes legyen, sőt, a lehető legtöbb érzelmet kell kiváltania, hiszen egy nagyon szoros testi kapcsolatról van szó. Olyan kapcsolatról, melyet normál körülmények között csak testi-lelki társunkkal élünk át. Az évek során azt tapasztaltam, hogy ha kitágítjuk azt a kört, melyet a mély szeretet jellemez, akkor ez az érzés nem csökkeni, hanem növekedni fog. Ha megosztjuk másokkal, akár ismeretlen emberekkel, akkor a lehető legtisztább boldogságot élhetjük át. Ez nem arról szól, hogy megcsaljuk a párunkat, hogy megfeledkezünk róla, hiszen együtt veszünk részt benne, együtt éljük át, és őszintén örülünk a másik gyönyörének.

  Ha párként látogattok el egy klubba, akkor párként élitek meg az ott történteket, ezért nem kell rosszul érezned megad. A párod örülni fog, ha téged boldognak, kielégítettnek lát, még akkor is, ha ilyen érzelmeket még nem látott azelőtt rajtad, hiszen ezért mentetek oda. Az élmény, amit átélsz, pozitívan befolyásolja majd a kapcsolatotokat, és erősíti a bizalmat köztetek. Ha egyedül mész, akkor nyilván nincs párod, nincs is mit szégyellned.

  Mindezek miatt, ami egy klubban történik, nem lehet játék. Pont az írásod, és az erre reagálók írásai bizonyítják. Ha játék lenne, akkor nem kellene különösebben érdekelnie senkit. Téged sem bosszantanának az ott tapasztalt dolgok, és nem is kavartak volna érzelmi viharokat a soraid.

  Az érzelem mentes szexualitás hosszútávon nem tesz senkit boldoggá, csak problémákat szül. Azt kell megtanulni, hogyan kezeljük a helyzetet, hogyan tudjuk a saját kapcsolatukban kamatoztatni az átélt érzelmeket. Nem félni kell az érzelmektől, mert akkor azok rabszolgái leszünk, és soha nem leszünk igazán szabadok.

  Végezetül szeretnélek újra biztosítani, hogy a szeretet indított e sorok megírására, és igazán boldoggá tennél, ha békejobbot nyújtanál felém, és megtisztelnél a bizalmaddal.

  Sok szeretettel: Péter

  • Cseresznye

   Tisztelt Péter!
   Első hozzászólásod lepirító volt, ez meg szinte bocsánatkérő? Hogy van ez? Az hogy megbántottál-e, és ezt véletlen vagy tudatosan teljesen mindegy. Leírtad és kész. Ahogy téged idézhetlek: ez egy nyilvános fórum, így soraid már ott vannak.
   Lehet hogy én vagyok talán csöppet érthetetlen, de nem értem hogy miért akarsz nekem abban segíteni, hogy mely gondolat fura számodra. Hiszen az, akinek a dolog fura Te vagy és … szóval gondolom érted a logikát ebben. Írod, hogy Te örülnél a legjobban annak, ha csupa pozitív dolgot olvasnál itt vagy éppen máshol. Ismét szeretnék rávilágítani arra a dologra, hogy nem ismerjük egymást, legalábbis így nem, innen erről a felületről. Az azért remélem kiderült számodra hogy nem először voltam klubban és nem is utoljára. De ha erre figyelsz érezhető talán, hogy az se kizárt hogy voltunk egy időben egy helyen.
   A pozitív és negatív élmények megélése pedig egy szubjektív dolog. És talán épp ezért, nem tudom miért kell hamis képet alkotni, és csak a pozitívan látni? A hibáinkból is tanulunk nem? Egy hely, egy szolgáltatás, egy fotó nem attól lesz jó és értékes hogy csak a pozitív dolgokra figyelnek oda. Ahol nincs kritika, ott egy idő után hamis kép és illúzió veszi át a vezető szerepet. Nem tudom miből gondolod hogy itt ezen a portálon nincs pozitív beszámolóm? Vagy máshol? Sok pozitív élményem van, hiszen miért járnék swinger klubokba ha csak csalódás ér? Nem vagyok egy önkínzó! Látod a nagy odafigyeléseddel talán előre szaladtál saját gondolataiddal. De ezzel itt meg is állnék.
   A dolog részemről le van zárva, amit írtam, tudom hogy miért tettem. Épp a fenti dolgok miatt, mert azért nem minden hibátlan, még ha annak is látjuk, vagy látják egyesek, sőt annak próbálják azt beállítani.
   És lehet sértő de nem fogadnám el a kezed, hogy Te segítséget adj számomra. Nem kértem, nincs rá szükségem és nem is értem hogy „miért”. A segítő szándék az rendben, de valahogy úgy érzem hogy van egy adag kioktatás is a gondolataidban. És azért mert megéltem többször valamit? Kiemelném hogy az amit írtam nem egyszeri tapasztalat volt. Fogalmam sincs, hogy miért „oktatsz”, hogy párként hogy kellene ott viselkednem, vagy hogy épp mit és miképp éltem és élek meg egy klubban. Miből gondolod hogy a párom nem örült vagy én annak amit átéltünk és még át fogunk élni? Ahogy azzal sincs gond ha egymagam voltam ilyen klubban vagy épp barátnőmmel, barátnőimmel? Nem akarlak idézni de fura mód ha párommal megyek, akkor figyeljek erre-arra, és később meg azt mondod ha egymagam megyek nincs mit szégyellnem? Ez mi??? Egyedül más vagyok? Nem értem mit kellene véka alá rejtenem ha egymagam megyek el egy klubba. Úgy kevesebb vagyok? Akaratlanul is oktatni, kioktatni próbálsz a soraiddal, holott épp soraid elején kértél elnézést, hogy „profilt alkotva” próbáltál meg berakni valami pszichológiai fiókba.
   Nem vagyunk egyformák és nem azonos módon gondolkozunk dolgokról. Akiket én ismerek és párként járnak klubba, stabil, érzelmekre alapuló, nem nyitott és őszinte kapcsolatban élnek. Nincs hazudozás, nincs mellébeszélés, mindent tudnak egymásról. Mert párok, akiket érzelmi kötelék köt egymáshoz. És élvezik egymás társaságát úgy otthon, a személyes kis világukban és akár egy klubban is. És hogy miért tudnak lemenni ekkora érzelmi töltettel? Mert az örömszerzés is motiválja őket, ahogy írod adni és kapni is jó, és leginkább úgy hogy ebben van olyan partner mint a párjuk. Evidens módon mivel a dolgokba bizalom van, az egymás iránti érzéseik is stabilak. De bármelyiküket megkérdezném vagy téma lenne, egy klubos élmény nem úgy fognak fel, hogy az érzelmekre alapulna. Eléggé hülyén nézne ki, hogy ha lenn egy csoda férfibe beleszerelmesednék és utána a párom meg arra lenne jó, hogy lekísér klubba mert az nekem olyan jó? Vagy lehet fordított a helyzet is. Nem érezném jól magam, hogy az érzelem viszi a párom oda, és nem a velem való közös örömök kiegészítése. De nézhetjük pasis oldalról. Rosszul esne, ha egy másik nőhöz kötődne a párom épp, akivel együtt vagyunk egy swingerklubban. A szeretkezés sosem érzelemmentes. A szexualitás viszont az. Ezen el lehet vitatkozni, de ha okoskodni akarunk, akkor utána lehet olvasni, hogy tudtommal egyedül az emberszabásúak azok akik nem csak fajfenntartási céllal közösülnek, hanem örömszerzés miatt is. Szexelni, dugni számomra örömszerzés, és nem vonzalom érzelem van azok felé akikkel együtt vagyok, hanem odafigyelés, hogy ők is jól érezzék magukat velem. Jah.. stílusomhoz híven most csapongok egyet, mert jelenleg pasimentes napokat élek jó hosszú ideje, de ez nem jelenti hogy kielégítetlen lennék! J Szóval…igen megosztottam és más is megosztja az örömét másokkal, idegen emberekkel és valóban boldogságot élünk át, de ez kielégültség és nem érzelmi boldogság. Viszont, elegáns módon megpróbálom meghagyni számodra, hogy ezeket te érzelmi alapra vetítve éljed át. A Te dolgod, így gondolod és számodra ez a helyes és jó. És biztos sokan vannak akik úgy gondolkodnak mint Te. Viszont a másik oldalt is el kell fogadnod, hogy magam és még jó sokan külön tudjuk választani azt, hogy az erotika ezen formája egy különleges élmény, és egy különleges játék.
   ( Eszembe jut egy gyerekkori barátnőm, aki állandóan azt mondogatta hogy ő csak annak adja oda magát, aki a férje lesz. Azzal csókolózik aki a párja lesz. Sokáig keresgélte, majd megtalálta a jelöltet. Jelenleg ott tart, hogy második válása. Nem csókolózott mással, nem szexelt mással mert érzelem, stb… Szórakozni eljártunk. Volt ott flört, erotika, de több nem. Úgy állandóan „kiugrott a mozgó vonatból”, mert az elvei. Fura mód mind a két férjét ő csalta meg. Szóval számomra ez az érzelem nélkül nincs szex, mert nem lehet jó valahogy képmutatás. De ez az én kis szokásos kisiklott újabb gondolatom )
   És végszónak – mert többet nem írok erre a dologra bárki, bármivel is szólít majdan meg pár gondolat. Nekem a hely házigazdáival az ég világon semmi bajom. Az hogy az üdítőm, koktélom, ásványvizem más pohárba volt vagy épp hol hideg, hol langyos volt…Nem tehet róla se a személyzet se maga a hely. Az hogy az étel ízletes vagy sem? Másodlagos. De az nem másodlagos úgy másoknak se, mint nekem, hogy egyedüli nőként egy adott társaság pár tagja úgy fogadott hogy jaj, de jó hogy ott vagyok, kedvesek, figyelmesek voltak. Máskor pedig ugyanők, – annyi változott hogy új frizura és hajszín – már nem igazán fogadták, vagyis terhes volt számukra a közeledésünk, és ott létünk mert nem voltam egyedül. Bátorkodtam máskor is jelen lenni ott amikor ők, és megjegyzést kaptam, illetve egy ismerősöm mellett tettek rám és a páromra megjegyzést ama társaságból aki elutasítást kaptak. Ez olyan dolog ami pozitív emlék? Arról nem is beszélek, hogy olyat is tapasztaltunk hogy egy pár beszélgetve sok időt, majd áldozva az erotika oltárán, csak magukra kapták a ruhát, fehérneműt és mentek le beszélgetni. Hol a tisztálkodás? Amit megírtam, erről szólt, hogy tapasztaltam valamit, és ezt mások is, hiszen remélem nem meglepő hogy vannak barátaim, ismerőseim akik ismernek és hasonló dolgokat átéltek. Ezért rtam azt, amit.
   Ettől még bőven van pozitív élményem, aminek van is nyoma itt-ott a világhálón, ahogy nem csak itt, máshol is megfogalmaztam már az egyeseknek nem tetsző kritikusabb gondolataim. Gondolataiddal nem tudok azonosulni, mert nem vagyok rabszolga és a vágyak nem a szabadságtól függenek. Egy kicsit túl sok mindent bele akartál szőni a mondanivalódba. És a boldogságom nem a swinger adta örömökben keresem, hanem a párkapcsolatomban. A swinger élmény egy stabil, jól működő párkapcsolatban. Olyan izgalmas játék, ami ad a pároknak közös, felejthetetlen örömet. De egy egyedülálló nőnek vagy férfinek is hasonlóan különleges emlék, izgalom de – szerintem – semmiképp sem érzelem! Ha valakit a swinger tesz kizárólagosan „boldoggá”, ott baj van!

   • ePeter

    Kedves Cseresznye!

    Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha ezt írod: köszönöm a tanácsot, de jól érzem magam a bőrömben. Nem haragudtam volna meg. Tudod, nemet bármikor mondhatsz, és nem szükséges megindokolnod sem. Elhiszem, hogy boldog vagy, ha mondod, de nekem nem úgy tűnt a szavaidból. Most már tudom: nem megfelelően közeledtem hozzád. Kioktatni nem akartalak, és nem is akarlak.

    Sok örömet és boldogságot kívánok.

    Péter

  • Jade

   Kedves ePéter!

   Nőként reagálnék az írásodra. Nem ismerlek, nem is ítélkezem feletted, de amit írtál eléggé Kozsós. Véleményem szerint összekevered az érzelmeket a testiséggel, a vággyal, az erotikával. Ezeket mind el lehet választani egymástól, ezért is vagyunk emberek, ezért is vagyunk többek mint az állatok. Persze sokan gondolkodnak úgy mint Te, hogy érzelem nélkül nem megy a szex, de épp ők azok akik példaként egy emberrel voltak egész életükben, rossz házasságban/kapcsolatban ragadtak, esetleg a másik variáció, hogy állandóan kifelé tekingetnek még egy jól működő kapcsolatból is.
   Mindenki másért jár le egy klubba, van aki a kapcsolatát akarja feldobni, van aki legálisan így tudja megcsalni a párját és vannak azok (a kivételek) akik azért járnak le, mert éretten gondolkodnak szexuálisan. Igen egy klub arra ad lehetőséget, hogy jól érezze magát az ember testileg, hogy kielégüljön. Maga a swinger szó is párcserét jelent, azért találták ki, hogy a házaspárok játszadozzanak másokkal is. Ha ehhez érzelmi töltet társul akkor többségében egy ilyen helyen tűzijáték lenne a sok érzelemtől.
   Ismétlem magam ha azt mondom nem ismerlek, de nem értelek ezzel a felfogással. Leviszed a feleséged/párodat és jól érzed magad, mert érzelmileg közel kerültél egy másik nőhöz, utána hogyan kezeled a párod? Mintha mi sem történt volna? Nekem nem kicsit rosszul esne, ha azt látnám, hogy a párom ugyanolyan gyengédséggel, szeretettel, „szerelemmel” érintene meg egy másik nőt, pedig nem a féltékeny típusba tartozom. Én például nem csókolózom, mert nekem intimebb mint maga a közösülés. A csók maga az amit a vágyon kívül a szerelem is szebbé tesz, de ez az én véleményem.
   Csak egy példát említsek meg: ősidők óta van egy foglalkozás, ami a mai napig nagyon jól működik. Szerinted ott minden nő érzelmileg kötődik ahhoz akivel épp együtt van? Na igen erre azt fogod mondani, hogy ez egy egészen más téma, de ők is emberek és vannak érzelmeik. Mégis külön tudják választani az érzelmet a testiségtől.
   Nem tudom tudsz-e különbséget tenni az alábbi fogalmak között: szeretkezés, dugás, kefélés, ba…s. Elnézést a vulgáris kifejezésekért, de a lényege, hogy vannak folyamatok, amikhez más érzés társul. Szeretkezni az ember csak a szerelmével tud és aki erről másképp nyilatkozik az nagyon nincs tisztában a fogalmakkal. Főleg egy klubban nem lehet szeretkezni, ott dugni, kefélni szoktak. Lehet túl erős lesz ez sokak szerint.
   Még fejtegethetnék ezt a témát, mondhatjuk zárásként, hogy nem vagyunk egyformák és ez tökéletesen igazolja a Te és az én ellentmondó gondolatainkat.
   Mielőtt reagálsz rá, ne hidd hogy megváltoztatni akarom az életszemléletedet, hanem egyszerűen én így érzem, gondolom.

   • ePeter

    Kedves Jade!

    Mit vétettem ellened? Nem szeretnél máglyán megégetni?

    Idézlek: “Véleményem szerint összekevered az érzelmeket a testiséggel, a vággyal, az erotikával. Ezeket mind el lehet választani egymástól, ezért is vagyunk emberek, ezért is vagyunk többek mint az állatok.”
    Én eddig azt gondoltam azért több egy ember az állatoknál, mert nem csak ösztönösen cselekszik, hanem érzései, érzelmei vannak, melyek befolyásolják a döntéseiben, a másokhoz fűződő kapcsolataiban.

    Arra azért megkérlek, hogy ha nem tudod elképzelni sem amiről írtam, akkor legalább ne szóld le, mintha valami eretnekség és emberiségellenes bűn lenne. Alaptalan kirohanásod, csak bizonyítja gondolataim helyességét. (Most gyújthatod a máglyát!) Nézz jól körül, figyeld az embereket, ne azt, amit mondanak, hanem amit tesznek, ahogy viselkednek.

    Csak egy dolgot magyaráznák meg a gondolataim közül: az érzelem alatt NEM szerelmet értek, hanem inkább szeretetet, tiszteletet és elfogadást (ezek is érzelmek, bár a tiszteletet és az elfogadást a szeretet magában foglalja). És még valami: a szeretkezés csak egy finom, és társadalmilag elfogadott kifejezés a dugásra, kefélésre, ba…sra. Ha számodra van különbség, akkor az a Te fejedben él, és nem jelenti azt, hogy mások nem értik e szavak jelentését.

    Sok sikert az érzelemmentes szexhez. Remélem hosszútávon is boldoggá tesz.

    Péter

 8. Cseresznye

  Először ePéternek:
  Örülök, és egyben megtisztelő hogy ismeretlenül pszichológiai képet állítasz fel rólam. Nem ismersz, nem tudod mennyi idős vagyok és hogy mihez hogy állok hozzá, de Te még is úgy gondolod hogy “profilt” alkothatsz rólam.
  Tisztában vagyok azzal hogy az írásom sokak zsebében bicskát nyitott. Egyesek úgy érzik talán hogy beleköpött valaki a kis levesükbe. A célom semmiképp sem ez volt, egyszerűen leírtam – le mertem írni – azt amit tapasztaltam, amit mások tapasztaltak, sőt sajnos máshol is olvastam. Természetes dolog, hogy ez nem tetszett és tetszik mindenkinek.
  Emberi kapcsolatokról beszélsz, hiszen maga a szex is ez. Így van. De azért én személy szerint úgy érzem hogy egy szeretkezés az mindenképp érzelmi alapokra épül, mindenképp két emberre tartozik, és ha egy ilyen kizárólag érzelmekre alapuló kapcsolatban jelen van további személy, vagy személyek azt nem nevezném szeretkezésnek. Ez már az erotika egy másik vonala, amit a szex és a testi örömszerzés irányít. Maximálisan csak is annak adom magam, aki a kedvesem és a párom, és elég hülyén nézne ki, ha egy forró swinger este után azt érezném, vagy azt venné észre rajtam a párom hogy többet adtam másnak, másoknak mint neki. A szeretkezés valóban a boldogság megélése, de ez nem hinném hogy egy klub keretei közt valósul meg, főleg nem egy olyan emberrel akivel ott egész más kapcsolatban vagyok.
  Szeretkezek, és nem tartom magam se ridegnek, sem pedig értéktelennek de ezt az értéket sose fogom olyannak adni akivel ott, swinger klubban vagyok együtt.
  Mellesleg azt jól érzed, hogy a klub vendégeivel játszom, testi örömöket élek meg. Ezt teszi más is, hiszen egyikünk se érzelmek miatt megy oda, hanem testi örömökért. Azt hiszem, hatalmas hiba lenne bennem és szaladnék pszichológushoz, ha azt, amit ott zajlik nem élményként, nem játékként élem meg.

  És a többieknek:
  Akik pedig olvasták soraim azoknak köszönöm, akiknek rá léptem a lábára tőlük részen elnézést de fel kellett egy kicsit kavarni ezt az állóvizet., azoknak remélem begyógyultak a sebei már. De jó a klub, és azt a régi, a jelenlegi és a jövőbeli vendégek fogják működtetni. Semmi és senki se hiba nélküli, se a klub sem pedig jómagam. Lehet rám haragudni, lehet sok mindent gondolni rólam. De amíg mások véleménye az amit ők képviselnek, ez az én gondolatom volt. Ha elhamarkodott, vagy épp zavaros, akkor is tőlem származik. Azt pedig meglepetten olvastam hogy többen összekevertek más személlyel. Ezt sajnálom és ha ebből akadóan bárkit kellemetlenség ért, attól itt kérnék elnézést.
  Viszont ettől még ugyanúgy élvezem az életet, és az erotikát és nem áll meg semmi. Leszek még klubban, úgy ahogy ezen a helyen is, úgy máshol is.Hozzászólás


× 1 = öt

Swinger4you
dreamland

3majom
Martini Swinger

Mai TOP olvasott írások

Hírek,érdekességek,bulvár

Legújabb swinger partnert keresők

 • ferfi39, Férfi - Budapest II. ker.

  Nőt vagy párt keresek...

 • roni37, Férfi - budapest

  37 eves bpesti srac vagyok,kedves,aranyos,apolt.

 • ssipass, Pár - Budapest

  Párkapcsolat

 • Treffer, Pár - Jászberény

  Párokat keresünk, fogadni nem tudunk.

 • csicsi04, Férfi - Debrecen

  Fiatal, normális, átlagosnak tartom magam

Bejelentkezés Kluboknak

Keresés az arhívumban

Keresés dátum alapján
Keresés kategória alapján
Google

Időjárás

  Budapest

  2015. május 25. hétfő, 09:12
  Részben napos, záporokkal
  Részben napos, záporokkal
  13°C
  Szelek: 11 km/h NW
  Előjelzés 2015. május 25. hétfő
  nappal
  Főleg felhős, zivatar, villámlás
  Főleg felhős, zivatar, villámlás
  20°C
  éjszaka
  Záporok
  Záporok
  13°C
  More forecast...
   


Lilla élményei

Hirdetés

Google Pagerank mrs, keresooptimalizls